• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[ROM][Dragonsphere Team][B2G][HTML5][NO ANDROID]Firefox OS [OFICIAL BUILD][B009](NEW UPDATE:Flasheable+APN FIX)

110 posts in this topic

Posted

even with eu baseband?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yes, On cm works good but on Firefox even when i flash baseband i have ril, can send and recive message but no call

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hmm, hope it gets fixed soon

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Me too, and i dont have ring on FF :/

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i think problem is in audio as its not working at all

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Can you decrease the ldc density in the new y300 build or how can i do it

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

edit build.prop before you flash FF there is ro.sf.lcd_density line.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

edit build.prop before you flash FF there is ro.sf.lcd_density line.

And does that work?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i don't know because i don't need this but i think it will be work.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i don't know because i don't need this but i think it will be work.

 

I don't believe it will. Firefox is written in html, so the text sizes will be controlled by CSS inside each app, and the text size is scaled specifically for lower end 140dpi screens. 

 

So to change the dpi, you'd have to go inside each app, and change the css. Which is why even on nexus devices (devices with huge dedicated communities) no ones bothered doing it - It's just too difficult

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hmm, you right. I edit build.prop and flash again but no diffrents and nothing change

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hmm, you right. I edit build.prop and flash again but no diffrents and nothing change

Pity :/ hopefully this'll be changed in an update from mozilla, it really limits the OS 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

For me resolution is ok, All i want is fix for call and multilanguage and rom will be great :-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thanks

Change the LCD density is useless

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I tested rom for one day and i found small bugs:
1) When i flash FF there is no RIL but audio works,but when then flash baseband the ril works,can send message but audio dont work and cant call.
2)The wallpapers is always in low quality.
3)When i restart phone some settings not save and reset,like like time,keyboard settings

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Found the same problem but audio for me doesn't work before the baseband 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I've ported this rom to Huawei Ascend G330 and all works :D Also the SIM :D

Edited by PrinceEndymion88
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

The sim work well ??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Luca, what about audio? Works?..If on g330 works good then why on G510 don't work? Phones are very similar...

Edited by zulwiczek
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It works because firefox OS is based on ICS and princedmyon(i can't write it hahaha)used our ICS stock drivers (audio and SIM[libcm.so] drivers )

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It works because firefox OS is based on ICS and princedmyon(i can't write it hahaha)used our ICS stock drivers (audio and SIM[libcm.so] drivers )

Thanks for the tip, you have given me the job :)
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Thanks for the tip, you have given me the job :)
And i will give you another job XD plz add italian, there are so many italian user here ;) Edit:this guy fixed RIL on y300 ICS,i think he can help you http://www.modaco.com/index.php?/topic/366100-%5BROM%5D-G510-Android-ICS-4.0.4#entry2177320 Post number 27 ;) . Edited by andrea2107
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

thanks, now sent you a private message

 

 

And i will give you another job XD plz add italian, there are so many italian user here ;)

Edit:this guy fixed RIL on y300 ICS,i think he can help you http://www.modaco.com/index.php?/topic/366100-%5BROM%5D-G510-Android-ICS-4.0.4#entry2177320

Post number 27 ;)

.

 

yeah, i only got the sim to be recognised, but calls never worked. 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

yeah, i only got the sim to be recognised, but calls never worked.

But its a start ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.