• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Boot Loop issue

2 posts in this topic

Posted

Hi

 

I have recently been using the Dazzozo CM11 roms without issue and have regularly been applying the daily updates all again without issue. However with the last 2 updates the phone had become a bit slower than normal and so I decided I would reload the latest ROM (dated 14/04/2014) from fresh. So I went into CWM and decided I would format all the partitions and the internal sd card - all on a whim as I have always followed instructions to the letter and have never seen this recommended or required. I then re-installed the new ROM from my external sd card and rebooted and it is now that I get as far as Huawei splash screen, it then reboots as does this on a roughly 3-4 sec cycle. Any ideas on how I can get myself out of this mess as I feel it was my inexperience that has caused this and would hate to think I have totally bricked the phone. I can still access CWM and I can easily add a new ROM onto my external sd card if required.

 

Jon

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi

 

I have recently been using the Dazzozo CM11 roms without issue and have regularly been applying the daily updates all again without issue. However with the last 2 updates the phone had become a bit slower than normal and so I decided I would reload the latest ROM (dated 14/04/2014) from fresh. So I went into CWM and decided I would format all the partitions and the internal sd card - all on a whim as I have always followed instructions to the letter and have never seen this recommended or required. I then re-installed the new ROM from my external sd card and rebooted and it is now that I get as far as Huawei splash screen, it then reboots as does this on a roughly 3-4 sec cycle. Any ideas on how I can get myself out of this mess as I feel it was my inexperience that has caused this and would hate to think I have totally bricked the phone. I can still access CWM and I can easily add a new ROM onto my external sd card if required.

 

Jon

That was a bad build.

Install the 2014-04-15 build.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.