anotherjib

The MoDaCo Forums application for Android

10 posts in this topic

Following the announcement http://www.modaco.com/forum-743/announcement-17-modaco-forums-for-android-now-available/ I've installed MoDaCoForums.apk but whenever I run the app it shows this:

 

1zmik90.png

 

A couple of times I somehow managed to bypass this and still reach the forum but mostly the only way to continue is to press OK and this just shuts the app down.

 

Does anybody else have this?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same to me, why application does not work ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update - after reinstall, the above invalid license thing still pops up but if I press back button I can now continue to the forums and otherwise everything works ok

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh no, now it does not work even this way again!  :angry2:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Now it works, seemingly everything okay...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've occasionally lost the apk (incidentally formatted sd card) and now cannot find it here anymore

Anything happened??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

wow thanks!

You're welcome

Sent from my Ascend Y300 using MoDaCo mobile app

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.