• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Custom Roms

6 posts in this topic

Posted · Report post

So I been trying all the custom ROMs on xda and have to say something seems wrong with my device or custom ROMs.

Apart from stock, every custom ROM has major lag after boot time, anyone else have this ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

This is a known bug, give your phone a minute and it will be fine.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Oh I see thanks. Is this bug related to the fact that all custom roms score around 1600+ on Antutu and stock is alwas 1700+

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

No its something to do with some new code that was recently merged, what custom ROMs have you been using as I get around 1700 on Lego rom.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Tried PAC, cm11, Lego, c-rom, liquid smooth, but all scored lower in benchmarks and all had the boot lag. 

 

Hope the boot lag is fixed, it really bothers me so I am staying on stock for now. Perhaps tempted to go back to jelly bean for a while see if KitKat is much an improvement, certainly miss flash working with stock browser.

 

 

Edit: found solution........SlimKat, works great and no boot lag

Edited by codroid
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Edit: found solution........SlimKat, works great and no boot lag

Cool, Lego is based on slimkat, so hopefully the changes will have made through to lego, although I am not that bothered about a bit of boot lag, as its not like I reboot my phone all the time.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.