Sign in to follow this  
Followers 0
supacook2k

Help! Phone will not boot!

4 posts in this topic

Hi all,

 

A few years back i rooted and loaded custom roms with no issue on my ZTE Blade. MY dad also has a ZTE blade so i said i would root it for him. currently everytime the phone boots it goes to the big andoid logo. I converted from gen 1 to gen 2 which may have been my mistake as i assumed it was gen 1. I've tried loading 4 different roms and none of which will boot. can anyone suggest how i can get my dads phone working again, i have downloaded a stock rom but i'm unsure what to do from it having the android logo on the screen. i've had a look at the unbrick guide and tried restoring the original stock rom but no luck!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can get into clockwork recovery but every rom i'm flashing i just get the android logo straight after the reboot

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

managed to load a cyanogen mod 7 to it but how does anyone know how to get the play store?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

managed to load a cyanogen mod 7 to it but how does anyone know how to get the play store?

install gapps

ex:

h**p://blade.windows98.co.uk/downloads/gapps-gb-20110828l-signed.zip

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.