• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Netflix / streaming video problems

3 posts in this topic

Posted

I recently rooted and updated my Blade 3, but with every rom I try I can't get a few streaming video apps to work. The apps in question are (so far) Netflix and a Finnish video streaming app "DNA Welho TV". Both report similar errors while streaming, about not being able to connect to the server. The Welho app however clearly does, because sound does start to play.

 

I have tried all Konsta's roms from 4.1.2 up, but this problem persists with every one of them.

Currently on Konsta's 4.4.3.

 

Any similar problems / ideas?

 

Thanks!
 

--Invicta

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Asked and answered several times already.

 

Most likely the same issue as with some live streaming apps. 

 
OMX is hacked together here and it's not going to get any better without major changes. Switching to ION memory allocator would allow using newer OMX blobs that should take care of this. It would require redoing half our kernel, camera and all the userspace display/media stuff though - and I'm not willing to do the work. Blame ZTE for not releasing even a Jelly Bean 4.1 update and 3.4 kernel for this device. You'll just need to use stock(-based) ROMs if this is a problem for you.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Back to the stock ROM then. Thanks Konsta, and thanks for all the work you've done with the ROM's!

 

--Invicta

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.