Sign in to follow this  
Followers 0
Coreyz0rZ

Audio Problems - Ascend Y300-0151

6 posts in this topic

Hi, I've been using custom ROMs on my Y300 for 3 or so months now, not had a single problem, but recently I fancied a change, I installed the AOSP Kitkat 4.4.4 ROM on my device but it went corrupt from me removing apps I didn't want. So I restored from a backup of Android 4.1.2 PureCM... Everything was fine but when I went to play some music (HEAVE music listener) I notice music wasn't coming through the headphones neither the external loud speaker. I could hear it coming from the secondary speaker used for phone calls. I cannot fix this problem, it still happens with different ROMs, I just don't know what to do. The main use for this phone is music and I'm so annoyed right now it's untrue. If anyone knows a way to help solve this or knows exactly what to do to sort it I'd be very grateful.  :unsure:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I installed Firefox OS (Dragonsphere team), I think that might have been the problem, found a fix on another thread. I will make a new thread for people explaining what I did :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can try to replace -audio.a2dp.default.so-audio.primary.msm7x27a.so-audio_policy.msm7x27a.so-(in system/lib/hw) from one ROM without audio problems.

Edited by oe3675
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.