Sign in to follow this  
Coreyz0rZ

Audio Problems - Ascend Y300-0151

Recommended Posts

Coreyz0rZ    0

Hi, I've been using custom ROMs on my Y300 for 3 or so months now, not had a single problem, but recently I fancied a change, I installed the AOSP Kitkat 4.4.4 ROM on my device but it went corrupt from me removing apps I didn't want. So I restored from a backup of Android 4.1.2 PureCM... Everything was fine but when I went to play some music (HEAVE music listener) I notice music wasn't coming through the headphones neither the external loud speaker. I could hear it coming from the secondary speaker used for phone calls. I cannot fix this problem, it still happens with different ROMs, I just don't know what to do. The main use for this phone is music and I'm so annoyed right now it's untrue. If anyone knows a way to help solve this or knows exactly what to do to sort it I'd be very grateful.  :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Coreyz0rZ    0

I installed Firefox OS (Dragonsphere team), I think that might have been the problem, found a fix on another thread. I will make a new thread for people explaining what I did :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
oe3675    0

You can try to replace -audio.a2dp.default.so-audio.primary.msm7x27a.so-audio_policy.msm7x27a.so-(in system/lib/hw) from one ROM without audio problems.

Edited by oe3675

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.