HugoCostaRG

Vodafone Smart Ultra 6 ( 6.0.1 android version )

5 posts in this topic

Guys vodafone launch the marshmellow update.. hope now we will have new roms with this version.. i hope..

 

Srry for my bad english kkk

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello.

Does anyone experience limited hotspot time in 6.0 ? After 15-20 minutes, everytime, the hotspot stops. I can start it again without any issue, but it's annoying when I play an online game on hotspot and it disconnects. I tried stopping battery optimization for tethering system app, but no result. Anyone knows what to do? Or is it just me ? Can someone test it ? Just leave your hotspot on and see if after let's say top half an hour it still runs. It doesn't have to be connected to anything, just to be switched on. 

Really waiting for your response...maybe it occurs only for me and all I have to do is a factory reset, but I want to be sure. 

Best Regards,

Mario

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, MarioVSU6 said:

Hello.

Does anyone experience limited hotspot time in 6.0 ? After 15-20 minutes, everytime, the hotspot stops. I can start it again without any issue, but it's annoying when I play an online game on hotspot and it disconnects. I tried stopping battery optimization for tethering system app, but no result. Anyone knows what to do? Or is it just me ? Can someone test it ? Just leave your hotspot on and see if after let's say top half an hour it still runs. It doesn't have to be connected to anything, just to be switched on. 

Really waiting for your response...maybe it occurs only for me and all I have to do is a factory reset, but I want to be sure. 

Best Regards,

Mario

https://forum.vodafone.co.uk/t5/Android/Headphone-socket-and-tethering-problem-after-Marshmallow-Update/td-p/2549195

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello.

Does anyone experience limited hotspot time in 6.0 ? After 15-20 minutes, everytime, the hotspot stops. I can start it again without any issue, but it's annoying when I play an online game on hotspot and it disconnects. I tried stopping battery optimization for tethering system app, but no result. Anyone knows what to do? Or is it just me ? Can someone test it ? Just leave your hotspot on and see if after let's say top half an hour it still runs. It doesn't have to be connected to anything, just to be switched on. 

Really waiting for your response...maybe it occurs only for me and all I have to do is a factory reset, but I want to be sure. 

Best Regards,

Mario

Factory reset will fix this.

If you have root maybe try deleting /data/misc/wifi folder first but i haven't had to try this.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.