Sign in to follow this  
Followers 0
bensy

MMS Problem

5 posts in this topic

I'm having problem sending MMS. Actually, I haven't been able to send one. I always get "Failed to send message" or something like network problem. Although WAP and GPRS on my phone seems to works fine (I can surf the net and acess wap websites). Does anybody have an idea why? I copied every MMS setting sent to me by SMART.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

try manually entering the phone number with no spaces. (try using the country code, and without)... can't remember exactly..

Will

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

How is your MMS Settings set up?

Mabuhay ~ Carlo (ppcsurfr)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I followed this (from smart)

MMS CONFIGURATION SET UP :

1. Press PROGRAMS

2. Go to MORE

3. Go to ACCESSORIES

4. Go to MMS Set Up

5. On the 1st column, scroll the joystick to the left or right and then select MMS CONNECTION"

6. IP: 10.102.61.46

7. PORT: 9201

8. MMSC address: http://10.102.61.238:8002

9. Message Expiry: select from 1 hour/day or to the maximum.

10. MMS download: select "auto"

11. Press OK

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

@bensy: I think you have to reactivate your MMS account from SMART. Just tell them that you have all your settings correct but your account is not yet activated. They'll reset the switches and ask you to reacitvate it within 15 minutes or so. Call them up at *888.

Mabuhay ~ Carlo (ppcsurfr)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.