• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Registry Tweaks

257 posts in this topic

Posted

Is there a way to put the custom ringtone of single contacts on the SD?

Thank you.

Caio

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

As mentioned previously, the loud pop noise when inserting a contact name into an sms really annoys me. I'm sure that the sound is "Default" [found in windowsDefault.wav]. I have got rid of it by recording a blank sound, naming it Default.wav and copying it into windows. This is lost however after every power cycle. After reading this thread i searched the registry for Default.wav and found only one entry under HKEY_CURRENT_USER > ControlPanel > Sounds > SystemDefault > [values] Sound.

I have tried altering this to blank sound etc but no luck. Does anyone [midnight - you seem to be the authority on registry hacks] have any other ideas on how to stop this???

On the other hand i could just wait a couple of days to use that Planus local SMS software and stop using inbox to send...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hehe, i've said it once and i'll say it again, instead of clicking action on the To textbox, simply click menu>Add To:, that way the sound is never played (and this is the 'correct' way to add a contact)

As for removing the sound, dont think its possible to be honest

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have got the same problem............being a thickie i havent got a clue what you do with the cab or even what the cab file is.........so if anyone can explain it with a real simple instructions i would be very grateful

cheers Kris :roll:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have got the same problem............being a thickie i havent got a clue what you do with the cab or even what the cab file is.........so if anyone can explain it with a real simple instructions i would be very grateful

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Simply put the .cab into your start menu (IPSMWindowsStart Menu) over activesync on your PC.

Then hit Programs and click it. It will then install like any other application :lol:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Is there a way to put the custom ringtone of single contacts on the SD?

Thank you.

Caio

I would like to know it tooo...

any word midnight??? :?:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

HEEELLLLPPPP...

I am having issues putting ringtones on the sd card, this is what i did:

1) I created a folder called 'ringtones' in my storage card folder and put a file called ringtone.wav in there (with this name i can change the file without changing the reg if i want to change the tone, correct?)

2) renaed the string in the reg to /Storage Card/ringtones/ringtone.wav

then called myself using the housephone and my phone just beeped at me - no fancy wav..?! ;)

when i lookkd in settings>sounds the ringtone for line one was 'alarm 1' should it be? THen when i looked in the reg the string had been renamed to 'alarm 1" (which explains the last bit..)

any idea what i have done wrong?

cheers guys - you fountains of all knowledge you...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

try using instead /

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

DOH!!! cheers v1nn1e!!!

note to self: E- must try harder..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

EMGenius - you also need to resart the phone after editing the registry for the changes to take effect.

Be careful when going into settings>sounds as this will overwrite all of your lovely registry hacks! :!:

If you must go into settings>sounds you will have to redo all your sound hacks to [to storage card] and restart again. ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

smashin, i was just about to ask why my reg kept on re-setting itself. but you answered it b4 i asked...prminition nice!!!!!!

ta!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Could some one help me with the MRU/homescreen tweak? I have written the whole passages into the regedit fx IPSMprogram filesbinaryssmart explorersmartexplorer.exe and I have also tryed to make a shortcut in the folder and written the location in the value field fx: IPSMprogram filesbinaryssmart explorersmartexplorer.exe.ink or IPSMprogram filesbinaryssmart explorersmartexplorer.ink also tryed to put the shotcut in a nother folder fx IPSM or windows, but nothing helps, it just comes with an error messages saying it cant find the program or passages. Am I doing something wrong or is my SPV just strange?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

TBanan, its .lnk (lower case L) :lol: that should fix it i think

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi peeps, I wonder if anyone might be able to help with the following problem. Dont know what i'm doing wrong.

Have tried the tweak on 2002 SPV for Dtmf tones. Followed the instructions Midnight kindly supplied to the letter. Only problem is when I tried the first one to test it, the 0 key when I completed the tweak and tried the key all I got was aError bleep noise and no sound. allthe other keys made that annoying Dtmf sound. I placed the sounds from the cab file of the speaking clock which are numbered wav's and appear to work when i click on them with my computer....So peeps please help the dummy out, what am I doing wrong. All suggestions gratefully received.

Thanks very much.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

1. Anybody knows the tweak to enable "Request SMS text message delivery notification" as a default setting? Default is disabled, I have to remember about this every time I send new SMS.

2. In Setting-Telephony-Channels there is a "Enable channels" option. I use it to stop receiving stupid Cell Info messages. Problem is: after power-up the "Enable" check box is marked again. Reg tweak would be appreciated :)

Thanks, Chris.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Midnight - is there a fix to prevent the pause returning to a ringtone, after you have changed profiles?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

try HERE pagemakers

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thanks jim80b. It works a dream

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Mnay thanks for the exfellent tweaks Midnight.

Maybe you could help me with the following.

Activ Synced the spv and dragged a wav file into the IPSM startup folder. The sound plays when the phone boots but I don't like it. Tried to delete the wav file with Smart explorer/All explorer/Activ Sync but no luck - it won't let me (even if I turn the phone on an off.

Can you tell me how to get rid of this file

Many thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Presumably it is kept "in use" after playing at boot, and therefore not allowing you to remove it. All that rebooting will do is play it again and you'll be stuck in the same position again hehe.

Try running one of the memory clearing apps (QuickClose or the bundled one with Task Manager), or renaming the file to a random type (sound.wav to sound.monorocks or something... :)), in theory it won't know what to do with the file and not keep it active in memory...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Many thanx Monolithix

Renamed the file, re-booted and was able to remove it no problem.

Cheers

Yours

Humqmap

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I seen it's been asked a couple of times in this post, but no answers so far......

Any joy on putting Custom Ring Tones (i.e. set for individual contacts) onto the Storage Card ???

(Also, while on the subject of Custom Ring tones - is there a way to assign them by Categories rather than for each contact. And also is there any way to view / edit the Custom Ring Tone from the PC (in Outlook))

:?:

Thanks

PaulF

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

No way for individual contact ringtones on storage cards yet.

Not sure about that categories...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Done the loop tweak problem is when ever I plug the headset in it resets the reg so my ring tone won't loop.

Any thoughts ??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.