• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

watching videos @ media player

7 posts in this topic

Posted · Report post

hi!

I just converted a vile from mpeg -> WMA and transfered into my SPV via. active sync. but! The screen fades black after 3 secs or so.. Isent there some kind of fix for that ? It's quite irritating I think!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hm.. another prog.. There is no sound.. I followed the guide "18 steps" and it looks like det audio is also converted.. but on my SPV there aint no! :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

erm... try converting a different file??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I have tryed that..

But there is no sound at all.. Also tryed playing the file from windows and it dosent work neither.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Encoding problems? Wrong settings? What did you use, settings, bitrate, quality?? Or was it exactly(!) as in the guide?? Det audio?? More info please... Try converting a different type, ie not mpeg, but avi or something... Can you play the 2 Chem.Bros. files on your Orange SD card??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

The screen fades black after 3 secs or so.. Isent there some kind of fix for that ?

Someone was saying they've got a new phone that seems to have some bugs addressed, one of these bugs is the backlight timeout when watching movies. Orange has already stated they are expecting to roll out an update for bugs before year end so I would hope that we'll all be seeing this soon.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I did exatly what the guide told me too.. I have just downloaded the two_towers trailer and it works great...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.