• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Motorola Bluetooth headset HSW8000

4 posts in this topic

Posted

Trying to pair my E200 with Motorola HSW8000 with no joy :lol:

Charged the headset for the recommended 2 hours, with the boom closed press the multifunction button........and nothing happens

Kept it pressed for 1,2,3,4......30secs

The blue light should come on (I think) but nothing so far.

Has anyone else got one of these headsets???

Please help

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

All sorted, thanks anyway :lol: Posted from my E200 SmartPhone!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hello blewer,

I have the same problem, I charged the headset until the blue light turns off (more than 2 hours)..

After that, with the headset's boom closed I pressed the button but nothing happened.. The light does not turns on..

How could you manage this problem?

Thanx!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Are you pressing the button for a few seconds? Normally this is the main way to start the headset up.

Also are you sure the unit has charged correctly?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.