Jump to content

MPX220 Te koop


Guest erwin.50bmg

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
Guest someone
ik heb em al in mijn handen gehad bij de belcompany

Pigo

<{POST_SNAPBACK}>

Stond het toestel ook al aan?

Vertel eens over je ervaringen / gevoel dat je bij dit toestel kreeg? Grootte, gewicht, degelijkheid, design en eventueel de snelheid etc?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest roma0803

Ik vind het wel een topper. Ik zocht een GSM met PDA functionaliteit en die heb ik er in gevonden. Met wat extra progjes is het wel een errug handig dingetje. 'k Heb nog niet al te veel ervaring met smartphones in het algemeen, hiervoor heb ik heel kort een MPx200 gehad. Maar ik vind dit een prima apparaat.

Snelheid is goed, geluids-/gesprekskwaliteit en volume ook goed. Hij is niet te groot en ligt goed in de hand, ook qua gewicht. Enige nadeel is dat de volumeknop tijdens het bellen te gemakkelijk kan worden verzet (voor een rechtshandige die z'n telefoon links vasthoudt), maar dat is wellicht iets waaraan ik ff moet wennen.

Synchroniseer thuis en op het werk met Outlook via Bluetooth zonder enig probleem. Heb ca. 1400 adressen en telefoonnummers opgeslagen (nee, niet allemaal vrienden) en zodra een collega belt staat z'n naam, functie en vanaf welk toestel hij belt (mobiel of vast) duidelijk is m'n display. De eerstvolgende afspraak staat altijd duidelijk in m'n beginscherm, evenals de afspraak die voor de hele dag geldt. Nadeel is dat Bluetooth de batterij nogal aanspreekt dus die loopt dan wel sneller leeg. Leg 'm iedere nacht aan de prik, dus uiteindelijk geen probleem (is iets wat alle smartphones hebben lees ik her en der). Bij gebruik zonder Bluetooth heb ik 'm tot nu toe 3 dagen onafgebroken gebruikt (tijdens een reis), de batterij was nog zeker niet leeg toen ik 'm weer aan de prik legde.

Ik vind het een lekker ding :D

Ik heb een programma geinstalleerd voor al die passwords en logins die je in de loop van je surfleven verzamelt voor forums en sites (SplashID).

Een programma voor het omrekenen van maten, gewichten maar belangrijker, de valutakoersen (MxConverter).

Een geweldig programma om te filteren wie me mogen bellen en wie direct naar Voicemail moeten (ideaal als je je baas ff niet wilt spreken) (SmartFilter).

Een programma om RSS feeds te lezen, ideaal voor in de trein of als je ergens lang moet wachten (NewsBreak).

En nog een paar andere kleine utilities die errug handig zijn. Alles bij elkaar genomen loop je toch met een bijzonder multifunctioneel apparaatje rond dat er niet alleen lekker uitziet, maar waarmee je nog eens kunt bellen ook ;)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.