siuxoes

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

0 Neutral

About siuxoes

  • Rank
    Newbie

Previous Fields

  • Your Current Device(s) e350

siuxoes's Activity

  1. siuxoes added a post in a topic Any chance of Jelly Bean sweetness?   

    In my opinion, Acer is not going to relase another update for this device, We will stay in ICS. The only chance we have is that one developer will bring JB to this device, but I don't think so. Sorry for my english
    • 0
  2. siuxoes added a post in a topic I have a big problem, please help!   

    Post 2: I dowloaded the sdcard_update from: http://vache-android.com/?dir=Smartphones/Liquid%20Gallant/OS%20Images/Dual%20SIM/EMEA_FR

    I put it on my sdcard, I pressed High Volume + Power, and I installed the update from sdcard, and it booted!!

    But I can't install CMW
    • 0
  3. siuxoes added a topic in General Acer Discussion   

    I have a big problem, please help!
    Hi! First of all I want to present my self, my name is Sebastian!. Sorry for my english, it is really bad.

    I bought my acer a week ago, and this is my litle story:

    The first day, I read the tutorial about how to root this device, and I followed it and finally I rooted the acer e350.

    My problem began when I tried to install the recovery, I really couldn't so I didn't do it. But today I installed an app from Play Store (this app needed root) so installed it, I used it, I rebooted the device but It didn't wake up.

    Then, I pulled out the battery, I pressed the High Volume + Power together, I entered in the Recovery Utility (no CWM, the default one), and I did the wipes, YES SILLY ME.

    So now, I can't install anything, because it said 'signature verification failed', and nothing more.

    Please help me!
    • 1 reply
    • 2507 views
  4. siuxoes added a post in a topic Acer Gallant Duo root / hacking tools   

    Thank you for this guide. I have rooted my e350. But i have a problem when I try to install the recovery. I pull out the battery. I connect the device via usb to the PC. But the e350 vibrates every X seconds. In windows appears the new device but it disappears every X seconds. I dont know what to do. Any idea?

    Sorry for my english
    • 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.