DarkMega

Members
  • Content count

    16
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

0 Neutral

About DarkMega

  • Rank
    Newbie

Previous Fields

  • Your Current Device(s) ZTE Skate Acqua

DarkMega's Activity

  1. DarkMega added a post in a topic [DEV][ROM][17.9.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)   

    Finaly! Great work KonstaT
    • 0
  2. DarkMega added a post in a topic Wifi issue on Acqua with Blade III ROMs   

    I also have a TMN Smart a15 (Acqua). I bought him 1 month and a half ago and it came with ICS 4.0.4.
    I've flashed my device with your both CyanogenMod Roms (4.1.2 and 4.2.2), for Blade III of course, and the Wi-Fi always work.

    If anyone need some help from me, for anything, just ask!
    • 0
  3. DarkMega added a post in a topic [DEV][ROM][17.9.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)   

    @KonstaT
    When you will release the update of this Rom ?
    • 0
  4. DarkMega added a post in a topic [DEV][ROM][17.9.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)   


    Thanks men!
    Camera Flash is working now and Google Maps finaly detect my location.

    And i found some kind of weird BUG. When you try to call someone from the "Call History" (I think its called this), the screen goes black until the call its over.
    • 0
  5. DarkMega added a post in a topic Flashlight on ZTE Acqua   

    Didn't work men...
    I'm using the latest rom from KonstaT. (CM10.1)
    • 0
  6. DarkMega added a post in a topic [DEV][ROM][17.9.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)   

    Just tested this ROM on my Acqua and it is AWESOME!

    Just some issues:

    - Flash don't work (Doesn't even recognize on Camera)
    - GPS don't work (Didn't find my location while it was "ON" for 30min)
    - Detect only 391MB of Memory. Acqua as 512MB
    - Detect the device as BLADEIII instead of Acqua

    Thanks alot KonstaT for your work.
    • 0
  7. DarkMega added a post in a topic Flashlight on ZTE Acqua   

    My device have camera flash...
    • 0
  8. DarkMega added a topic in ZTE Skate Acqua - Acqua.MoDaCo.com   

    Flashlight on ZTE Acqua
    Did anyone find a way to make a flashlight app work with ZTE Acqua ?

    I think I've tried all apps of this kind available for android and none work.
    Says the same thing in all apps: "There is NO flashlight on this device".

    I'm using the latest CM10 rom of KonstaT.
    (Did the same when I was on stock rom and still don't work)

    Thanks in advance and sorry my english.
    • 4 replies
    • 1946 views
  9. DarkMega added a post in a topic [Recovery] ClockWorkMod 6.0.x.x for ZTE Acqua   

    Did anyone find a way to make a flashlight app work with ZTE Acqua ?

    I think I've tried all apps of this kind available for android and none work.
    Says the same thing in all apps: "There is NO flashlight on this device".

    I'm using the latest CM10 rom of KonstaT.
    (Did the same when I was on stock rom and still don't work)
    • 0
  10. DarkMega added a post in a topic [Recovery] ClockWorkMod 6.0.x.x for ZTE Acqua   

    If help, i'm gonna say how i did on my phone.

    1ºbackup of all
    2ºWipe data/factory reset
    3ºformat/data
    4ºformat/system
    5ºinstalled the rom
    6ºreboot (At this point the wifi already work)
    7ºinstalled gapps jb


    Everything works just great.
    Just a little thing. Everytime i make a call, the screen goes black and the buttons stop working, until the person i call end the call.
    • 0
  11. DarkMega added a post in a topic [Recovery] ClockWorkMod 6.0.x.x for ZTE Acqua   


    ZTE Acqua (TMN A15)
    • 0
  12. DarkMega added a post in a topic [Recovery] ClockWorkMod 6.0.x.x for ZTE Acqua   

    DONE.

    Everything works just FINE! Including the wifi.

    Thanks for all the help.
    • 0
  13. DarkMega added a post in a topic [Recovery] ClockWorkMod 6.0.x.x for ZTE Acqua   


    Can you say wich version of CWM do i use, and how i install the ROM ?
    • 0
  14. DarkMega added a post in a topic [Recovery] ClockWorkMod 6.0.x.x for ZTE Acqua   


    I've tryed that. And when i execute line 2 it says "Waiting for device"

    By the way, what CWM i have to use ?

    At first post are 2 versions. Normal i think and flashable.

    Sorry my english
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    SOLVED!!!!

    I has the multimedia activated on usb settings.
    Now work!
    • 0
  15. DarkMega added a post in a topic [Recovery] ClockWorkMod 6.0.x.x for ZTE Acqua   

    My phone drivers have installed automaticaly when i plug my phone for the first time on the computer.
    • 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.