Mig3l

Members
  • Content count

    23
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

2 Neutral

About Mig3l

  • Rank
    Newbie

Previous Fields

  • Your Current Device(s) Huawei Ascend G300

Mig3l's Activity

  1. Mig3l added a post in a topic [ROM][GB-B895] GBXTREME ROM - ✰29032014✰ (MULTIBASEBAND)   

    If I need to go back (or go forward eheheh) again to baseband 2030, how do I do that?...
    • 0
  2. Mig3l added a post in a topic [ROM][GB-B895] GBXTREME ROM - ✰29032014✰ (MULTIBASEBAND)   

    Hey guys,
     
    Trying this ROM for the first time and so far I'm liking it!
    But, as earthwalker, I would like to erase the exceeding home screens... how do I do that?...
     
    Thanks
    • 0
  3. Mig3l added a post in a topic [KK] [4.4.4] CyanogenMod 11.0 [ROM] [WEEKLY BUILDS ON FRIDAY]   

    Damn, it happened to me again... I don't think it is fixed after all...
    • 0
  4. Mig3l added a post in a topic [KK] [4.4.4] CyanogenMod 11.0 [ROM] [WEEKLY BUILDS ON FRIDAY]   

     
    Tried it and everything's working just fine now! Mega-hyper-ultra thanks to everyone! :-)
     
     
    For me this problem is solved too. Try making a clean fresh install
    • 0
  5. Mig3l added a post in a topic [KK] [4.4.4] CyanogenMod 11.0 [ROM] [WEEKLY BUILDS ON FRIDAY]   

    The app was updated yesterday and is now running fine in my Nexus7, which was having the same problem either with CM11 and AOKP KK. I'll try this again later.
     
    Thanks
     
    @Razor3000 - I know Sygic and love it too, but not being free is a huuuuge downside to me... thanks anyway ;-)
    • 1
  6. Mig3l added a post in a topic [KK] [4.4.4] CyanogenMod 11.0 [ROM] [WEEKLY BUILDS ON FRIDAY]   



    In Portugal, in my opinion, the absolutely best GPS app, by far, is "MEO Drive" (which I think is based in NDrive, or so I read). Since late April's nightlies, the app just disappeared and when trying to reinstalling it I get a message that translates to something like "This package has a bad manifest". Clean installing the ROM again didn't solve... P.S: This also happened in my Nexus 7 in the last CM update.
     
    Downgraded to CM ICS and these problems just vanished...
     
     
    Any help on this? This is clearly an imcompatibility problem between the newer nightlies and this app, is there any way to go around this?
     
    Thank you so much
     
     
    Edit: I tried to quote my other post but it just appeared as plain text...
    • 1
  7. Mig3l added a post in a topic [KK] [4.4.4] CyanogenMod 11.0 [ROM] [WEEKLY BUILDS ON FRIDAY]   

    But I always found JB to be much laggier than ICS...
    What makes you say it's that much better?
    • 0
  8. Mig3l added a post in a topic [KK] [4.4.4] CyanogenMod 11.0 [ROM] [WEEKLY BUILDS ON FRIDAY]   

    I had two problems with this ROM that, for now, made me go back to CM9:
     
    1 - When connecting to the PC as mass storage, the phone reboots every single time when I click the "Turn on USB storage" button. Wiping and formatting absolutely everything in CWM and trying again after a fresh clean install didn't solve...
     
    2 - In Portugal, in my opinion, the absolutely best GPS app, by far, is "MEO Drive" (which I think is based in NDrive, or so I read). Since late April's nightlies, the app just disappeared and when trying to reinstalling it I get a message that translates to something like "This package has a bad manifest". Clean installing the ROM again didn't solve...
    P.S: This also happened in my Nexus 7 in the last CM update.
     
    Downgraded to CM ICS and these problems just vanished...
    • 0
  9. Mig3l added a post in a topic [KK] [4.4.4] CyanogenMod 11.0 [ROM] [WEEKLY BUILDS ON FRIDAY]   

    Is it safe to lower the cpu's minimum speed in this ROM or does ir require that preset minimum value? Will this save me battery or I won't even notice the difference?
     
    (Once again great work all you guys)
     
    Thanks
    • 0
  10. Mig3l added a post in a topic [KK] [4.4.4] CyanogenMod 11.0 [ROM] [WEEKLY BUILDS ON FRIDAY]   

    First of all, tanhk you so much Dazz, rhen and everyone else that contributed to this ROM and Gapps.
     
    Been using it for 48h now and no problems wahtsoever, but bear in mind that I'm a not-so-extensive smartphone user. The only problem I have has been created by myself... and now I need your help.
     
    I have a zip file with the huawei ascend bootanimation, and I always replace the CM bootanimation.zip in system/media with this one. Nothing personnal Dazz, It's just a matter of taste ;-P. As soon as I installed CM11 I deleted the bootanimation.zip file in system/media and copied the ascend's one, maintaining the file name (as I always did and always worked). But this time around it didn't work! Whenever booting, I only get that dull Android word as animation. I tried replacing the bootanimation with other animaton files that worked in other versions and I even extracted the bootanimation.zip from ROM zip file. Nothing worked...
     
    What I am doing wrong? I know thta this doesn't affect the performance of my phone, but it looks a lot nicer with a boot animation
    • 0
  11. Mig3l added a post in a topic [TWEAK] Supercharge the G300   

    I've tried renaming the files, installing them from internal memory or sdcard, downloading them half a dozen times... it just does not work...
    • 0
  12. Mig3l added a post in a topic [TWEAK] Supercharge the G300   

    I've got the latest CWM, downloaded from its thread right here in Modaco, and I can install "any" other .zip with it (at least the ROM updates and GApps, I don't remeber using any other .zip file).
    CMW shows the following messages:
    Finding update packages...
    Opening update packages...
    Can't open (then shows the path and name of the file)
    (bad)
    Installation aborted
    • 0
  13. Mig3l added a post in a topic [TWEAK] Supercharge the G300   

    Did you succeed installing it on CM10.2? I always get an error in CWM and the installation fails... I Downloaded the correct version and did everything by the book (or by the first post eheheh)
    • 0
  14. Mig3l added a post in a topic [ICS] [4.0.4] CyanogenMod 9.1 [ROM]   

    Don't know why, but I only have the option to unmount the sd card, not to format it... so, I used CWM to format it but it didn't solve the problem. I tried using Apps2SD and other apps but I always get a message saying that it's not possible to move the app. The sd card is working fine, I've taken photos directly to it, I've copied mp3 to it and listened without any problem.
    What's really cracking my head is that I already used this ROM and I didn't get this problem...
    • 0
  15. Mig3l added a post in a topic [ICS] [4.0.4] CyanogenMod 9.1 [ROM]   

    Hi guys

    I used this ROM for a few weeks and it worked flawlessly! Then I decided to give a shot to CM10.2 but found it laggy and flawed. Tonight I decided to return to this ROM but I'm having a problem... I did everything by the book, I even did full wipes before and after flashing, but no matter what I do I can't move apps to the SD card. I can see it, I can move files in and out of it, the photos go directly there, everything looks fine... except for the fact that every APP fails being moved to the SD card...

    Any suggestions?
    • 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.