Pazzie

Members
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

2 Neutral

About Pazzie

  • Rank
    Newbie

Previous Fields

  • Your Current Device(s) Huawei Y300

Pazzie's Activity

  1. Pazzie added a post in a topic CyanogenMod 10.1 Build R22 [02/10/14]   

    According to BetterBatteryStats it's mostly "blink" (27%) that's preventing my phone to go in Deep Sleep.
    • 0
  2. Pazzie added a post in a topic [KK] [4.4.4] CyanogenMod 11.0 [ROM] [ALL] [WEEKLY BUILDS ON FRIDAY]   

    I also had this problem on Windows 8.1. 
     
    A driver from this driverpack (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1800335, https://docs.google.com/file/d/0B-c-aPfOv8-Sc1hGV2lUcWFJS3c/edit?pli=1) solved my issue.  
    • 0
  3. Pazzie added a post in a topic [KK] [4.4.4] CyanogenMod 11.0 [ROM] [ALL] [WEEKLY BUILDS ON FRIDAY]   

    Sorry about that. It was indeed a driver issue. I found the driver in the ADB toolkit driverpack.
    • 0
  4. Pazzie added a post in a topic [KK] [4.4.4] CyanogenMod 11.0 [ROM] [ALL] [WEEKLY BUILDS ON FRIDAY]   

    Thank you Dazzozo, I like this ROM.
     
    I've got a question about ADB. I can't get my Y300 recognized in ADB, on my Windows 8.1 computer.
    I downloaded the latest platform tools (rev. 19, ADB version 1.0.31) and enabled USB debugging. I also installed the Huawei Handset WinDriver, but when I enable USB debugging, I see that there are no compatible drivers for "Ascend Y300". Do I need to install additional drivers? 
     
    When I'm using Ubuntu, I'm able to use ADB and fastboot without a problem.
     
    • 0
  5. Pazzie added a post in a topic CyanogenMod 10.1 Build R22 [02/10/14]   

    Are you sure your APN settings are right?
     
    This is a mirror: http://www.androidfilehost.com/?fid=23060877490000128
    • 0
  6. Pazzie added a post in a topic [JB] [4.3.1] CyanogenMod 10.2 [ROM] [Project complete] <<<Get Dazzozo a device>>>   

    Sorry to disappoint you, but actually you guys are number 6 and 7  ;) :P .
    • 2
  7. Pazzie added a post in a topic CyanogenMod 10.1 Build R22 [02/10/14]   

    Thank you Kra1o5, I'll try it.




    That's because you are using Lewa Recovery. Switching to TWRP 2.6 solved that issue for me.
    Maybe does changing the META-INF also solves your problem.
    • 0
  8. Pazzie added a post in a topic CyanogenMod 10.1 Build R22 [02/10/14]   

    Hi Kra1o5,

    I made this logcat with my Y300-0100 (cm-10.1-20130828-EXPERIMENTAL-u8833-R7), until my phone automatically rebooted:
    https://www.dropbox.com/s/xorar6i4wmcfhmv/logcat.txt

    I know you are aware of this problem, but maybe the logcat is helpful in fixing the problem.
    • 0
  9. Pazzie added a post in a topic CyanogenMod 10.1 Build R22 [02/10/14]   

    I'm not experiencing RIL problems on joestone's build, on my Y300. WIFI also works fine.
    After a reboot, RIL is still working and I don't get a message that I need to reboot my phone.

    I also successfully edited the build.prop, to set the external sd as primary storage.
    • 0
  10. Pazzie added a post in a topic CyanogenMod 10.1 Build R22 [02/10/14]   

    <sorry, double post :blush: >
    • 0
  11. Pazzie added a post in a topic CyanogenMod 10.1 Build R22 [02/10/14]   

    <sorry, double post :blush: >
    • 0
  12. Pazzie added a post in a topic CyanogenMod 10.1 Build R22 [02/10/14]   

    I tried R2 on my Y300-0100) and RIL seems to work. I was able to make and receive a phonecall.

    Wifi however, isn't working anymore.

    Logcat:
    https://www.dropbox.com/s/1qxdgjfgc7i46j9/logcat.txt
    • 0
  13. Pazzie added a post in a topic CyanogenMod 10.1 Build R22 [02/10/14]   

    And here is mine:
    https://www.dropbox.com/s/fg0fcikb8nfnuzt/logcat.txt

    At boot, it asked me to restart my phone. I ignored it and tried to make a phonecall. After that, the mobile network isn't available anymore.

    I hope the logcat can help you. Keep up the good work.
    • 0
  14. Pazzie added a post in a topic [ROM] FusionX Huawei Y300 v1.0 [B199] [Full HWA]   

    It's called "screen timeout" and has a 5 minute max on my phone (Lewa Recovery), so I think you didn't flashed Lewa Recovery, but TWRP 2.6.
    I don't think that TWRP 2.6 has a bug with the screen timeout, so you can probably forget what I said about the screen timeout.
    • 0
  15. Pazzie added a post in a topic [ROM] FusionX Huawei Y300 v1.0 [B199] [Full HWA]   

    You're welcome.

    p.s. If you've flashed Lewa recovery instead of TWRP 2.6, you might want to go to "Settings -> Screen" and disable the screen time-out. Otherwise your screen will turn black after a while and you have to reboot your phone.
    • 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.