• Content count

  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About khasscorpio

  • Rank

Profile Information

  • Location pakistan

Previous Fields

  • Your Current Device(s) y300
  1. After installing my phone isnot recognized on any PC, usb connection doesnt pop up. tried enabling usb connection from storage, checking unchecking of android debugging but all goes in vain. please help whats the problem is.
  2. 16-02-2014 version, random 'sd card removed' happening. Have to restart to get sd card work. I am using 32 gb.
  3. I am satisfied with viper4android. :-) it works for me.
  4. Battery drain goes very fast with wifi on and simple tapatalk surfing. Is it a bug?
  5. U cant recover ur phone back to life with that b175 as most of the y300 have versions higher thn ths. So ur update will fail if u do with b175. Update needs same or higher version of firmware. This is my limited experience :-)
  6. Download this one.
  7. Download the other file in other thread. B194 is available. Follow the same instruction.
  8. I have tried to do the same but the installation of updated apk fails everytime as gravitybox is a systemapp i guess.
  9. Back to this rom again after testing all many others in last 3 weeks. This is the one best i must say.  Just one thing i would ask if there is any possibility of getting volume rocker wake up? Gravity box currently the one associated with this Beta 7 does not include this.
  10. 3 random reboots in 1 hour on 24th October release.
  11. Battery Drain is still there at huge :-(
  12. Excellent Rom so far. Few things i noticed: 1- touch screen response seems slightly less than the sock based. 2- battery drain is very much faster with screen on. 3- can't mount system in rw mode.
  13. yup... i have one EXT4 partition in my SD card. Is that the same ext4 you are referring ?  (just for my poor knowledge)  :)
  14.   well i did definitely flashed superSu... but at first flash i was missing playstore in apps... I thought could be a flashing issue so reflashed. Playstore restored but Superuser missed this time. On 3rd flashed i got all working.
  15. ohh God.. I have already done this twice... :(   now i am going to wipe/data/ all and reflashing again the whole. Please note i have installed the latest recovery provided here with the rom. :(     ok i flashed 3rd time and used supersu 1.6 and now its working :)

MoDaCo is part of the, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.