feugatos

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

0 Neutral

About feugatos

  • Rank
    Newbie

Contact Methods

  • Website URL http://

Previous Fields

  • Your Current Device(s) ZTE Blade

feugatos's Activity

  1. feugatos added a post in a topic [DEV][ROM][2014-06-16] CyanogenMod 10 (Continuation of KonstaT's work)   

    Guys is something wrong with the Gapps link? I can't download it.
    • 0
  2. feugatos added a post in a topic [DEV][ROM][2014-06-16] CyanogenMod 10 (Continuation of KonstaT's work)   

    i have a 210mb system partition it's not that.
    • 0
  3. feugatos added a post in a topic [DEV][ROM][2014-06-16] CyanogenMod 10 (Continuation of KonstaT's work)   

    daemond is there something wrong with the gapps package in the op?
    i reflashed the rom and i installed the full gapps package i found here: http://goo.im/gapps/gapps-jb-20121011-signed.zip and everything worked right out of the box.
    • 0
  4. feugatos added a post in a topic [DEV][ROM][2014-06-16] CyanogenMod 10 (Continuation of KonstaT's work)   

    Hi there guys,

    I'm experiencing a really weird issue and this is the first time this has ever happened to me.
    I'm trying to install this rom and gapps and here's what happens.
    I boot to recovery
    I factory reset/wipe data
    I format /system
    I clear dalvik cache
    I flash the rom
    I flash gapps
    I reboot the device
    Connect to my wifi
    Login to my google account
    After I do all of the above I would normally start installing apps. But here's the problem Google Play is nowhere to be found. Seriously even though I successfully flash the gapps package linked in the OP I can't find Google Play anywhere.

    Am I missing something?
    • 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.