Bloodyme

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

0 Neutral

About Bloodyme

  • Rank
    Newbie

Previous Fields

  • Your Current Device(s) ZTE Blade

Bloodyme's Activity

  1. Bloodyme added a topic in Asus Padfone 2   

  2. Bloodyme added a topic in Asus Padfone 2   

    Alternative Roms
    Greetings!

    Does anyone know if there‘s any alternative Roms (4.3 or 4.4) for Padfone 2? Or if is anyone developping something for it?

    Thanks
    • 0 replies
    • 2009 views
  3. Bloodyme added a post in a topic [ROM][GEN-2] Complete Android Experience 2.3.4   

    Hi, people!

    I need help here! Please!!!
    • 0
  4. Bloodyme added a post in a topic CAE 1.2 - GPS   

    Hello there.

    Can anyone help me, please?
    • 0
  5. Bloodyme added a topic in ZTE Blade / Libra ROMs & ROM customisation   

    CAE 1.2 - GPS
    Hi there.

    I´m using CAE Rom for about 2 weeks (v1.2) and I'm very happy with it. Except one thing - I've noticed that the GPS works fine the first time after I turn on (or reboot) my SF but if I turn the GPS off, I can´t turn it on again. In "Status Bar" is ON, as also in settings, but the the GPS icon doesn´t apear. I´ve even tried on Engeniering menu (*983*0#) to search for satellites and it counts "0". If I reboot my SF, the GPS will work fine, and it apears, at least 9 or 10 satellites in the same place I've tried before the reboot.

    Did anybody else experienced this issue?

    Is there a way to fix it?

    Thanks for your help.
    • 2 replies
    • 942 views
  6. Bloodyme added a post in a topic CM7 look-a-like Notification Power Widget for GSF   



    Great!!!!

    It would be PERFECT if you maneged one version with Green circle battery mod :)

    But it´s already great!!

    Thank you very much.
    • 0
  7. Bloodyme added a post in a topic CM7 look-a-like Notification Power Widget for GSF   




    YES, IT WORKS ;)
    • 0
  8. Bloodyme added a post in a topic [ROM][GEN-2] Complete Android Experience 2.3.4   

    Hi.

    I´m using this Rom for about 2 weeks (v1.2) and I'v noticed that the GPS works fine the first time after I turn on (or reboot) my SF. If I turn the GPS off, I can´t turn it on again. In "Status Bar" is ON but the the GPS icon doesn´t apear. I´ve even trie on Engeniering menu (*983*0#) to search for satellites and it counts "0". If I reboot my SF, the GPS will work fine, and it apears, at least 9 or 10 satellites in the same place I've tried before.

    Did anybody else experienced this issue?

    Is there a way to fix it?

    Thanks for your help.
    • 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.