• Content count

  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About leighw101

  • Rank

Previous Fields

  • Your Current Device(s) ZTE Crescent (SF2)

leighw101's Activity

  1. leighw101 added a post in a topic Earpiece Distorting   

    Tried all of that and decided to blast it out in case of dirt being in there - happened to try sucking on it and got a little pop and it's all sorted!

    Looks like there's a membrane in there that got distorted and needed re-positioning :)
    • 0
  2. leighw101 added a topic in ZTE Blade 2 / Crescent - Crescent.MoDaCo.com   

    Earpiece Distorting
    Just lately my earpiece has been distorting the incoming callers. That's the earpiece on the phone not the headset.

    Has anyone else had this problem with their SF2 or have I got a duff part going on. The phone's about 18 months old now but if I can I'd rather not replace it (lack of funds/love the phone).

    So, I'd guess a repair would be the best way but has anyone else stripped one of our phones down to that level or am I entering a minefield with that idea??

    Any help would be appreciated :)
    • 2 replies
  3. leighw101 added a post in a topic [ROM] AndroIum 2.5 (june 2013)   

    Just an update - I downloaded a locale/language setting tool from the play store and got it back to English UK.

    Might be worth putting the extra language files in the next build though if there's room :)

    On another note the battery life is great on this rom - sooo much better than the jelly bean builds!
    • 0
  4. leighw101 added a post in a topic [ROM] AndroIum 2.5 (june 2013)   

    Might have found a small issue in the language settings.

    I've been fiddling with the TTS and happened to go into the Language selection where there is English or French.
    I clicked on the English one and my phone now thinks it's running English (United States) instead of English (United Kingdom).

    Any clues at all as I can't see why it was OK before and showing UK but not now?
    • 0
  5. leighw101 added a post in a topic [ROM] AndroIum 2.5 (june 2013)   

    Installed this ROM last night and so far it all seems good. Battery life at least on par with Slimbean if not a bit better and I have the added bonus of the camera working correctly.
    Haven't tried Bluetooth as yet but plan to as my reason for changing roms is I need to use Bluetooth very soon.

    Sure I miss some of the slickness and apps from jelly bean but I think this is pretty close to being a good comparison.
    Only thing I wish is there was a bit more CM7 style customisation for some of the bits but other than that it's a cracking ROM!
    • 0
  6. leighw101 added a post in a topic [ROM][Crescent] SlimBean 3.1 - Android 4.2.2 (07/04/2013)   

    Completely out of the blue, over the past week I've been having problems with wifi coming out of sleep. It says it's turned on but every connection is out of range. One quick reboot later and it's fine for a while, then as soon as it hits deep sleep it goes again. If I try to switch off the wifi it just sticks on "Turning off WiFi" and won't turn on again.
    I've been running the wifi sleep policy on sleep on battery mode for a few weeks but for some reason it's not happy any more.

    Just wondered if anyone else has been having this sort of problem and if they've found a fix at all?
    • 0
  7. leighw101 added a post in a topic [ROM][Crescent] SlimBean 3.1 - Android 4.2.2 (07/04/2013)   

    Decided to give this one a try last night and I'm pretty impressed at the speed of it. Great battery life so far too.
    Somehow seems more slick than the larger roms, probably due to the lower memory overhead with it being so slimmed down...

    Now if only the bluetooth would stay working long enough to get it running in the car I'd be very happy ;)
    • 0
  8. leighw101 added a post in a topic [ROM][JB 4.2.2][PA3.1.0][AOKP-MR1][CM10.1]   

    It's more the flash for me, but hopefully someone somewhere can code up a new lib to suit one day...
    • 0
  9. leighw101 added a post in a topic [ROM][JB 4.2.2][PA3.1.0][AOKP-MR1][CM10.1]   

    Well, after running Gingerbread for a month or so I got the JB itch again and gave this ROM a go.

    Must admit it's pretty damn good! Now if ZTE would only release the libs to get the camera right then I'd be well chuffed :)
    • 0
  10. leighw101 added a post in a topic Updated Official ROM for the Blade S/Crescent   

    Installed this today and I must admit I'm pretty impressed.
    OK so I miss a few of the CM7 customisations but it's fairly minor compared to the low memory use and speed of things. All I need now is to stop enjoying the flash working on the camera :)
    • 0
  11. leighw101 added a post in a topic [JB] PAC [ Paranoid + Aokp+ Cm10 ] for the Crescent [17-12-2012]   

    Well, I found a TPT with a 220MB system and re-flashed and have sound now working and all seems to be good :)

    Great rom it seems and pretty rapid too!
    • 0
  12. leighw101 added a post in a topic [JB] PAC [ Paranoid + Aokp+ Cm10 ] for the Crescent [17-12-2012]   

    Just installed this ROM and extras and I must admit I'm pretty impressed with it except for one thing - I can't get any audio working. This is on a UK SF2.
    Ring tones, notifications or music through Apollo - nothing at all :(

    I can get sound if I make a call, and if I use the volume buttons but other than that it's silent despite all the settings being otherwise.

    Is this a problem anyone else has found? I wondered if it's because I only have a 200MB internal RAM TPT set up but as yet I've not been able to find one that would give me any more...
    • 0
  13. leighw101 added a post in a topic [ICS] [CM9] [4.0.4] CyanogenMod 9 for the ZTE Crescent [ROM] [Last updated: 13/07]   

    Got my San Francisco 2 over Xmas and decided to give this rom a try and I'm very impressed!

    Only thing I can't get running is wifi sleep for some reason. Reading all through the thread I get the impression that had been sorted but I can't seem to make it work for me at all.
    • 0
  14. leighw101 added a post in a topic [ROMS] Latest 2.3.7 cm7.1.0/7.2.0 Racerboy-ROMS   

    Just did a full wipe and stuck on the new 7.2.0 RC1 ROM - very impressed with it speed wise, seems a lot smoother than the ICSv5-MOD-ROM that I was running.

    Can't find anything that's caused any problems as yet though, only thing I've not been able to get working is the CRT screen on/off animation but that's no big problem really!

    Thanks again Racerboy for providing the community with such great roms and collaborations with the kernel devs - your work will be surely missed!
    • 0
  15. leighw101 added a post in a topic My Phone Is DEAD...RIP...   

    I think this day should be a national day of mourning.....

    So.... are you planning a replacement, or is it early days yet??
    • 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.