• Content count

  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Prestodus

  • Rank
  • Birthday 09/29/92

Contact Methods

  • Skype swaxtraxx

Profile Information

  • Location Peer, Belgium

Previous Fields

  • Your Current Device(s) ZTE Blade III
  1. [DEV][ROM][20.12.] CyanogenMod 10.2 (Android 4.3.1)

    Thanks KonstaT. On your 4.3 rom I had some lag problems in the app drawer, there was always at least one screen that lagged. I don't know if other people had this too, but I hope it gets fixed when I install this one. Gonna try it in a few days.
  2. [DEV][ROM][1.11.] CyanogenMod 10 (Android 4.1.2)

    The link is not working, but here's an alternative link: Checked the MD5 sum, it matches.
  3. [Recovery] ClockWorkMod for ZTE Blade III

    So I just got myself a new blade 3 by warranty. I installed the USB drivers, and the phone shows up as Android ADB Interface. When I try adb devices though, the device does not show up. It's connected with debugging and PTP on. (By the way, the blade 3 is now 99 euro here :o)
  4. Random reboots

    I brought it to the shop for repairs on monday last week, and they gave me a new phone today.
  5. Installing stock rom error

    By the way, do I need to unroot my device to claim warranty? If so, how can I do this?
  6. Installing stock rom error

    Sorry about that, thanks alot.
  7. Installing stock rom error

    I can't find any firmware on the website of ZTE for Belgium. As you can see here, there's nothing on the download tab. So it's not a good idea to install the ROM I linked to?
  8. Installing stock rom error

    KostaT, I didn't know that, thanks. Now, I flashed the default recovery, rebooted and can't get into recovery or rom anymore. When I put the battery in, I get a black screen after the android logo. It doesn't give me time to boot into recovery, if I use the volume down + power button combo, it gives me a white rectangle with "FTM". And I don't have the stock nandroid backup anymore, the SD card it was on died recently.
  9. Installing stock rom error

    Thanks for your help so far. Okay, so I replaced the build.prop with the right one (checked and double-checked). I still get the exact same error (while trying to install with CWM, if that matters). Edit: now it doesn't even boot anymore, after the android logo the screen stays lit but nothing happens.
  10. Installing stock rom error

    The system folder in my SD? It doesn't have a build.prop file, only system -> etc -> sysctl.conf If you mean the internal storage, that doesn't show up in my PC.
  11. Installing stock rom error

    x6itru, I don't know much about this stuff, can you please explain me why I can't flash it in CWM and how I should do it? I got it from here: And what do you mean by this? What should I edit it to?
  12. Installing stock rom error

    Hi, So, I'm trying to install the stock rom in clockworkmod. I got the for my country, but when trying to install it (after factory reset) it gives me this: -- Installing: /sdcard/ Finding update package... Opening update package... Installing update... assert failed: getprop("ro.product.n ame") == "P772N10" E:Error in /sdcard/ (Status 7) Installation aborted. I have to get this working in order to be able to get warranty (or not?).
  13. Random reboots

    It's gotten worst now... I got no service as well. I am trying to flash the stock rom, but it says it found an error in :/.
  14. [DEV][ROM][17.9.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)

    Will do, thanks!
  15. [DEV][ROM][17.9.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)

    Oh, thanks, didn't know I had to do that. Does that have to be done in the recovery as well?

MoDaCo is part of the, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.