Jump to content


Photo

Help! problem with video recorder...

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
welio

welio

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
Hi, I've got an E200 upgraded to the latest imate rom... I previously had the qtek 1.7 and 1.9 roms...
The problem is that now I can't record videos anymore... I record the video, and when I play it back, the audio works fine, but the video is stuck on the first frame, and in the properties of the file it says "0 sec"...

could someone help me? is this a problem of the imate rom or is it something else?

thanks

  • 0

#2
chrisc28

chrisc28

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 169 posts
  • Location:Sydney
Apparently, it is a problem with the iMate ROM. I'm having the same problem and so do some other users. As the video capture feature is not commonly used, I would assume that many have yet to face the same problem.

  • 0

#3
Machinly

Machinly

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
My video works fine but the audio is really quiet when i play it back.

  • 0

#4
dparson

dparson

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Location:Chicago, IL, USA
Try starting the camcorder using the 'Record' button as usual, but instead of starting the actual video capture with the 'Record' button again, use the left soft button labeled 'Capture'.

I had the exact same problem and this workaround solved the problem. I also emailed Imate about the issue so maybe it will be resolved in the future.

  • 0

#5
Ashar

Ashar

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:SPV E200

Try starting the camcorder using the 'Record' button as usual, but instead of starting the actual video capture with the 'Record' button again, use the left soft button labeled 'Capture'.
I had the exact same problem and this workaround solved the problem.  I also emailed Imate about the issue so maybe it will be resolved in the future.

<{POST_SNAPBACK}>


thanx very much dparson :)

you solved my problem, i just posted this problem in another topic started by mungoj and found solution from you. u r gr8

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users