Jump to content


Photo

Alpha

- - - - -

  • Please log in to reply
77 replies to this topic

#41
Terminal

Terminal

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
  • Location:Holloway, London, England
  • Devices:Touch HD
Erm no :oops: I was under the impression that they were all included.... doh!

I am wondering as I have installed other monitor and task programmes to facilitate another home screen, will my phone have any problems (explode, combust etc :)) if I install the required plugins needed for this home screen?

  • 0
OrangeUK /TouchHD/8GbmicroSD

#42
Disco Stu

Disco Stu

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,184 posts
  • Location:Coventry, UK
  • Interests:techno, Leeds United
  • Devices:HTC Touch Dual / SPV E650
You won't have any problems.
You've just got a little bit of software sitting there for a homescreen to utilise it.
I've got 4 clock plugins installed just in case :)

  • 0

#43
Psicotix

Psicotix

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HTC Hero / Nexus 1 / Moto G
  • Twitter:@ErisianLib
> > Terminal @ Jan 4 2005, 20:01)
> > I am having a similar problem to Pabs. I have installed the CAB file
> > and everything is misaligned? Any idea why?

Have you installed all the plugins and rebooted your phone ?

<{POST_SNAPBACK}>


Hi,

I've got this running using the AlphaThemeC500B homescreen files. None
of the others wanted to work right on my UK Orange C500, this
after making sure all the plugin issues were resolved. I'm hoping that
they're not actually executed till a homescreen asks for one of them.

This homescreen appears to be running better memory wise than my
previous homescreen (of two days) which had a couple less
plugins. And the memory display is about twice the size, so I don't
need to squint so hard to see how low it's running.

THANK YOU DR BLOW!

This homescreen, along with the beautiful xBar skin, have made my
SPV experience a lot more easy going and closer to what I was looking
for when getting the phone. It has been very inspirational,
though it'll be a long while before it gets replaced by anything of my own.
=D> Thank u for forcing me to look at the XML!

Best wishes

PS, no doubt everyone who's downloaded this has managed to get it running
by now. I still love this homescreen though.

Edited by Psicotix, 16 February 2005 - 01:53 AM.

  • 0
psicotix @ nusense co uk

ARMed for over a decade

#44
drblow

drblow

    SpinDoctorBlow

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,736 posts
  • Location:Edinburgh, UK
  • Interests:acid jazz, coffee, cigarettes &amp; tweaking my SPV!!
Thanks m8! Glad you like it so much! 8)

I can't understand why you couldn't get it working on a UK C500? Thats what I have, and all the different xmls should work on that without any problems. Can you describe what happens when you use the other xml layouts? Are there any plugins missing?
If you like the skin that much, you'll absolutely love it with the full functionality that should be there on a C500.
Let me know & I'll try to get it workin for ya! :lol:

  • 0
"... time is an illusion ... lunchtime doubly so ..."
http://monosapiens.9f.com

#45
mrthumb

mrthumb

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Orange SPV-C500
drblow, top job with all your skins/home screens mate. Had my C500 for 2 weeks and am loving every minute of it (so far) especially now that i am attempting to customise it.
:D

Question for you: is it just a case of editing the xml file to change the URLs of link buttons on the home screen?

Or have i got the wrong end of the stick here?

Cheers!

PS lots of kudos to the various plugin people as well!

;)

  • 0
Orange SPV-C500 / 256Mb SD

#46
drblow

drblow

    SpinDoctorBlow

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,736 posts
  • Location:Edinburgh, UK
  • Interests:acid jazz, coffee, cigarettes &amp; tweaking my SPV!!
Cheers fella, glad you like 'em! :D

You are absolutely right, you can change/add to the urls just by opening the xml in notepad on your PC & editing the text. Even if you've never looked at xml code before, you should be able to find them & change them without any problems.

Any difficulty then let me know.

;)

  • 0
"... time is an illusion ... lunchtime doubly so ..."
http://monosapiens.9f.com

#47
stretchy

stretchy

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 81 posts
  • Devices:SPV C500, MDA Vario, Lobster
Sorry if I seem a bit of a duffer but I'm kinda new to this, I have 2 problems, firstly how do I install the extra xbar skin as the date goes outside the box. And secondly, the "upcoming appointments" text is over the icon and could do with shifting slightly to the right.
An excellent theme non the less.

Regards Stretchy

  • 0

#48
drblow

drblow

    SpinDoctorBlow

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,736 posts
  • Location:Edinburgh, UK
  • Interests:acid jazz, coffee, cigarettes &amp; tweaking my SPV!!
To install the Xbar skin, open activesync & go to Storage/windows/program files/xbar and copy the contects of the xbar zip file to there.
I'm not sure what you mean about the upcoming appts covering an icon, can you post a screenshot?

  • 0
"... time is an illusion ... lunchtime doubly so ..."
http://monosapiens.9f.com

#49
mrthumb

mrthumb

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Orange SPV-C500

Cheers fella, glad you like 'em!  :D

You are absolutely right, you can change/add to the urls just by opening the xml in notepad on your PC & editing the text. 

<{POST_SNAPBACK}>


Thanks, haven't had a chance yet - busy w/e! I'll wail if i get stuck.

;)

  • 0
Orange SPV-C500 / 256Mb SD

#50
stretchy

stretchy

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 81 posts
  • Devices:SPV C500, MDA Vario, Lobster

To install the Xbar skin, open activesync & go to Storage/windows/program files/xbar and copy the contects of the xbar zip file to there.
I'm not sure what you mean about the upcoming appts covering an icon, can you post a screenshot?

<{POST_SNAPBACK}>


All sorted after reboot, thanks, just love this theme.

regards stretchy

BTW the scrolling appointments plugin remains static and only changes manually.

Edited by stretchy, 07 March 2005 - 06:52 PM.

  • 0

#51
drblow

drblow

    SpinDoctorBlow

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,736 posts
  • Location:Edinburgh, UK
  • Interests:acid jazz, coffee, cigarettes &amp; tweaking my SPV!!
Thanks! ;)

I set the scrolling appts plugin to manual in the xml. You can change that if you like. Just set scroll-speed="xx" in the top of the calendar plugin. There's other stuff you can set if you read through the scrollking appts thread itself. :D

  • 0
"... time is an illusion ... lunchtime doubly so ..."
http://monosapiens.9f.com

#52
stretchy

stretchy

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 81 posts
  • Devices:SPV C500, MDA Vario, Lobster

Thanks!  ;)

I set the scrolling appts plugin to manual in the xml.  You can change that if you like.  Just set scroll-speed="xx" in the top of the calendar plugin.  There's other stuff you can set if you read through the scrollking appts thread itself.  :D

<{POST_SNAPBACK}>


Thanks man, this just keeps getting better and better.

Regards Stretchy

  • 0

#53
drblow

drblow

    SpinDoctorBlow

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,736 posts
  • Location:Edinburgh, UK
  • Interests:acid jazz, coffee, cigarettes &amp; tweaking my SPV!!
Glad to hear it! ;) I always hope that people who use my themes will customise them for themselves. There is so much you can do with the xml if you get into it. :D

  • 0
"... time is an illusion ... lunchtime doubly so ..."
http://monosapiens.9f.com

#54
stretchy

stretchy

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 81 posts
  • Devices:SPV C500, MDA Vario, Lobster
I have a problem, since installing alpha + plugins, when i power down the phone, upon restarting, it wont pass the windows mobile screen. I have done a hard reset and reinstalled everything but still the same problem?

Regards Stretchy

  • 0

#55
drblow

drblow

    SpinDoctorBlow

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,736 posts
  • Location:Edinburgh, UK
  • Interests:acid jazz, coffee, cigarettes &amp; tweaking my SPV!!
oh! :shock: What phone are you using?

  • 0
"... time is an illusion ... lunchtime doubly so ..."
http://monosapiens.9f.com

#56
stretchy

stretchy

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 81 posts
  • Devices:SPV C500, MDA Vario, Lobster

oh!  :shock: What phone are you using?

<{POST_SNAPBACK}>


SPV C500

  • 0

#57
drblow

drblow

    SpinDoctorBlow

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,736 posts
  • Location:Edinburgh, UK
  • Interests:acid jazz, coffee, cigarettes &amp; tweaking my SPV!!
Hmm ... I have had that happen before with skins on my c500, but only with the old e200 ones like silvertabs, or crafty's icandy. I ended up figuring that the c500 homescreen engine is just a bit unreliable.

Sometimes if you leave the phone alone for long enough it will get past the startup screens, but if not it's hard reset time I'm afraid! :D

  • 0
"... time is an illusion ... lunchtime doubly so ..."
http://monosapiens.9f.com

#58
stretchy

stretchy

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 81 posts
  • Devices:SPV C500, MDA Vario, Lobster
What a shame, coz I really like this skin, I'll try one more time and see what happens.

Cheers Dr

Regards Stretchy

  • 0

#59
pagap

pagap

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
  • Location:Sherborne Dorset
  • Devices:SPV C600 M3100 Xda Orbit 2
Ive had this problem several times with my C500 and after several Hard Resets I have found that by restarting the phone with the storage card removed the phone will start OK Then you can change the homescreen, shut down the phone normally and re insert the storage card.Seems a bit long winded, but its better than a Hard Reset

  • 0

#60
stretchy

stretchy

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 81 posts
  • Devices:SPV C500, MDA Vario, Lobster
nice one, cheers for that.

Regards Stretchy

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users