Jump to content


Photo

msn messenger

- - - - -

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
eeyore888

eeyore888

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Location:philippines
  • Devices:Tanager
i receive this error message everytime i try to sign in at msn messenger: 'Sign-in to MSN Messenger failed because the service is not responding. Try again later. Both my msn account and gprs are active. i can go to other sites except msn messenger. what could be wrong? :D

  • 0

#2
pdtp

pdtp

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 230 posts
  • Location:Hanford CA
  • Devices:Cingular Tilt
Can you get on and surf the net through PIE?

  • 0
-PDTP
Cingular Tilt (HTC Kaiser)
2gig Micro SD
CID unlocked
Dutty's 2k8 Rom [DualTouch v2 & v3 Final Rom]
Previous:
SPV original
SPV E200
HTC Wizard (Cingular 8125)

#3
BrAGoL

BrAGoL

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,964 posts
  • Location:kYuSi, PiLiPpHiNeS
and what rom are you currently using?

  • 0
"Do not follow where the path may lead.
Go instead where there is no path and leave a trail."

#4
abzthegreatone2005

abzthegreatone2005

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Location:Midlands, UK
  • Devices:imate sp3
hi i have the same problem, everytime i try to sign in it either says unable to place call or server not responding...my gprs is on n i can browse too

rom version: 1.5.33.11

can anyone help thanks

  • 0

#5
spvclassic786

spvclassic786

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
i have that sam problem and i am on o2 i av orange rom 1.6

  • 0

#6
Disco Stu

Disco Stu

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,184 posts
  • Location:Coventry, UK
  • Interests:techno, Leeds United
  • Devices:HTC Touch Dual / SPV E650
I couldn't get on from my PC last night.
This morning I got a prompt to install new MSNM software.
Perhaps this is all related ?

  • 0

#7
Alistero

Alistero

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:O2 xphone
same thing is also happeing to me.. any body got it working?

  • 0

#8
kim_the_kim

kim_the_kim

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:spv c500

same thing is also happeing to me.. any body got it working?

<{POST_SNAPBACK}>

yeh my msn works fine make sure its set up on the website and on your account on the p.c on your personal setting the box has to be checkd that seys allow messegaes to be sent.Yay msn is fre on spvc500 pay as you go

  • 0

#9
Alistero

Alistero

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:O2 xphone
ive already done that.. still the same message. I have Vodefone Prepaid AU, and am using Vodefone Live (WAP). my ideas? :lol:

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users