Jump to content

Pravidla diskuzního fóra - přečtěte si je předtím


Guest awarner

Recommended Posts

Guest awarner [MVP]

Pravidla diskuzního fóra - přečtěte si je předtím než budete psát příspěvky!

Žádné příspěvky obsahující diskuze nebo odkazy na ilegální software

Příspěvky s takovým obsahem budou smazány a dostanete oficiální upozornění. Opakované porušení tohoto pravidla bude pro vás znamenat úplný zákaz posílání příspěvků. Mezi nepřípustné patří i žádosti o poskytnutí registračních kódů nebo nabídky na výměnu komerčního software apod. A mezi nepřípustné patří i typické žádosti na poskytnutí odkazů na stažení software, které "jste si již koupili" a omylem ho někde vymazali apod. Pokud jste v takové situaci, kontaktujte výrobce nebo prodejce software (seznam všech známých najdete v části nazvané Catalogue tady na fóru). A stejná pravidla platí i pro zasílání privátních zpráv!

Naučte se nejdřív vyhledávat pomocí "search"

Prosíme, nejdříve prohledejte forum a zkuste vyhledat odpověď na váš dotaz dříve, než napíšte příspěvek, který se ptá na to samé, na co už mnoha lidem bylo odpovězeno. A pokud se někdo ptal na to samé ale odpověď nedostal, napište další dotaz do té staré diskuze, která se tím pádem stane opět aktuální. A pokud nemůžete najít rozumnou odpověď pomocí vyhledávání a nevíte, jak přesně prohledat diskuze, napište dotaz (např. do Help and Advice sekce anglicky), kde vám jistě někdo poradí.

Absolutně žádné odkazy na konkurenční fóra o Smartphonech!

V žádném případě se netolerují odkazy na jiná diskuzní fóra o Smartphonech a to jak v příspěvcích, tak v podpisech. Všichni moderátoři mají přímo povinnost takové příspěvky okamžitě mazat a v tomto ohledu neexistuje žádná tolerance. To se týká především (výhradně) konkurenčních diskuzních serverů v angličtině!

Žádné hádky!

Respektuje názory ostatních autorů a snažte se psát své příspěvky slušně. Pokud někomu potřebujete vynadat, tak to udělejte pomocí privátní zprávy (PM).

Nepoužívejte zbytečně vulgarismy!

Žádný spam!

A tím si rozumí i spam v privátních zprávách. Pochopitelně je v pořádku, když si do vašeho podpisu dáte odkaz na vaší webovou stránku ale jakýkoliv spam mimo kontext diskuze bude vymazán. Mezi spam se také počítá "nabídka" pomocí reklamy na váš web a na něm nabízené služby nebo produkty a obtěžování dalších uživatelů. A mezi spam se počítají i odkazy, které obsahují (ID) čítač pro navýšení registrovaných kliknutí apod.

Jeden člověk = jeden uživatelský účet.

Jeden uživatel konference může mít jen jedno uživatelské jméno!

Zákaz vkládání příspěvků do konference (ban) je trvalý a nezvratný!

Pokud dostanete za opakované porušování pravidel zákaz psaní příspěvků na MoDaCo, tak tento zákaz je trvalý, neodvolatelný a platí pro dotyčného uživatele navždy. Pokud zjistíme, že se dotyčný přihlásil s jiným účtem, okamžitě bude jeho účet zrušený. Za omyly se omlouváme.

Nepište zprávy křížem krážem do konference...

Pište do správné sekce fóra! Moderátoři mají za úkol mazat vícenásobné zprávy.

A na závěr...

Je v pořádku že diskuze někdy jde trochu mimo téma ale pokud je to opravdu úplně mimo, je lepší začít psát rovnou do sekce off-topic.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.