Jump to content

Doporučení - udělejte si "podpis"

- - - - -

• Please log in to reply
5 replies to this topic

Tomas Kocanda

Tomas Kocanda

Diehard

• Members
  • PipPipPipPip
  • 463 posts
  • Devices:Samsung i600, HTC Typhoon
Napadlo mě že tady je a bude hodně lidí s různými telefony, tak by nebylo od věci kdybyste si do "podpisu" napsali jaký typ zařízení používáte. Tím by odpadly otázky typu "... a ty máš Eurotel Smartphone II nebo MPx200" apod.

Otevřete si nahoře na stránce (pod animovanou reklamou) My MoDaCo a vlevo s sekci Personal Profile otevřete Edit Signature.
Pomocí editoru si můžete vytvořit oddělený "podpis" který se bude vkládat pod každý váš příspěvek...

Tomas Kocanda
Prague, Czech Republic
Samsung SGH-i600 (european version of BlackJack)
Eurotel Smartphone II (HTC Typhoon)
Eurotel Smartphone (HTC Tanager)
Nokia N70, N73

Lord Mystic

Lord Mystic

Regular

• Members
  • PipPip
  • 65 posts
  • Devices:SDA
A co když mám slovenský SDA - budem to pojmenovávat pouze SDA, nebo T-Mobil SDA nebo EuroTel SDA - a nebo třeba Sonata, atp.? Možná by jsi mohl napsat seznam základních zařízení co maj lidi a jak si maj tu signaturu zapsat ať je to jednotné.

Lord Mystic
http://shadowork.net

Tomas Kocanda

Tomas Kocanda

Diehard

• Members
  • PipPipPipPip
  • 463 posts

Lord Mystic, on Feb 26 2005, 17:59, said:

A co když mám slovenský SDA - budem to pojmenovávat pouze SDA, nebo T-Mobil SDA nebo EuroTel SDA - a nebo třeba Sonata, atp.? Možná by jsi mohl napsat seznam základních zařízení co maj lidi a jak si maj tu signaturu zapsat ať je to jednotné.

<{POST_SNAPBACK}>

Já myslím že to je jedno, napiš si tam SDA - HTC Sonata a je to jasný :lol: Není to věda. Jde o to jestli někdo píše Smartphone a myslí Mpx200 nebo 8010, tak to je rozdíl...

Tomas Kocanda
Prague, Czech Republic
Nokia N70, N73

Jenycek

Jenycek

Regular

• Members
  • PipPip
  • 52 posts
  • Devices:Qtek 8310

Tomas Kocanda, on Feb 24 2005, 18:07, said:

Napadlo mě že tady je a bude hodně lidí s různými telefony, tak by nebylo od věci kdybyste si do "podpisu" napsali jaký typ zařízení používáte. Tím by odpadly otázky typu "... a ty máš Eurotel Smartphone II nebo MPx200" apod.

Otevřete si nahoře na stránce (pod animovanou reklamou) My MoDaCo a vlevo s sekci Personal Profile otevřete Edit Signature.
Pomocí editoru si můžete vytvořit oddělený "podpis" který se bude vkládat pod každý váš příspěvek...

<{POST_SNAPBACK}>

Nechtel bych tu rozpoutavat diskusi, ale kdyby kazdy radne vyplnil pole "Device:" v profilu tak nemusi nic psat do podpisu. Myslim, ze prave proto tam to pole je.

Edited by Jenycek, 28 February 2005 - 06:36 PM.

Jenycek
email: web(dot)net(at)ramdata(dot)org
http://www.ramdata.org

Qtek 8310 + 1GB Kingmax

Lord Mystic

Lord Mystic

Regular

• Members
  • PipPip
  • 65 posts
  • Devices:SDA
Já myslím že to tak bylo více méně myšleno a do signatury by se to mohlo hodit také. Na diskusích o počítačích se tam píše PC konfigurace, tady by se měla psát konfigurace telefonu... Ale v tom Device bych to bral rozhodně jako primární údaj.

Lord Mystic
http://shadowork.net

Tomas Kocanda

Tomas Kocanda

Diehard

• Members
  • PipPipPipPip
  • 463 posts

Lord Mystic, on Feb 28 2005, 21:06, said:

Já myslím že to tak bylo více méně myšleno a do signatury by se to mohlo hodit také. Na diskusích o počítačích se tam píše PC konfigurace, tady by se měla psát konfigurace telefonu... Ale v tom Device bych to bral rozhodně jako primární údaj.

<{POST_SNAPBACK}>

Já myslím že to je celkem jedno ale jedna z těch dvou věcí by vyplněná být mohla. Do device jde myslím napsat jen jedno zařízení... A nebo když prostě někdo píše a nemá to vyplněné, tak by měl napsat přímo do příspěvku jakého zařízení a OS se to týká...

Tomas Kocanda
Prague, Czech Republic
Nokia N70, N73

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users