Jump to content


Photo

Problem s MMS po ROM update

- - - - -

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
duncho

duncho

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:SDA T-Mobile
Ahojte...
Mam SDA ET a po update ROM z povodneho na 2.1.31.21 nemozem rozchodit MMS. Proste mi chyba v DATA CONNECTIONS pri vytvoreni MMS profilu, v polozke CONNECTS TO, moznost pridat ako MMS NETWORK.

Som z toho vytoceny, pretoze ti smradi z SK a CZ T-Mobilu neposkytuju ROM update iba ak jedine cez este vacsich smradov sukromnej firmy GSMobile Praha. Napisal som staznost az na T-Mobile Global a T-Mobile do vsetkych krajin kde tento operator funguje + Qtek a aj do HTC. Z HTC mi potom este dva mesiace chodili reporty o precitani mojho mailu od tych cinanov...

Z T-Mobile SK ma hned kontaktovali (dokonca si dali namahu zistit moje cislo pretoze som sa iba podpisal), ze hned to budu riesit a ze pridaju tento update na ich web ako to maju aj nemci. Samozrejme ze sa nic neudialo...

ROM sa nikde stiahnut neda, pretoze na tych norskych a svedskych weboch QTEK-u treba spravne IMEI (tam kupovaneho telefonu)...

Tak asi tak.
Ak mate niekto s tym skusenosti ako to urobit, pls dajte vediet. Pripadne poskytnite link, kde sa daju stiahnut ROM-y na SDA.

Vdaka.
Dano

ICQ: 300009973
AOL: duncho1
@mail: duncho(zavinac)gmail.com

Edited by duncho, 22 December 2005 - 11:53 PM.

  • 0

#2
Tomas Kocanda

Tomas Kocanda

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 463 posts
  • Location:Prague, CZ
  • Devices:Samsung i600, HTC Typhoon
Kamarád řeší celkem pravidelně stejný problémy u českého T-Mobile s původním telefonem od Eurotelu (ekvivalent e100). Chvilku to jede, pak se něco změní a MMS přestanou fungovat.. Já s tím nemám problém ani u Eurotelu ani u Oskara. Takže snad napíše někdo z uživatelů T-Mobile...

  • 0
************************
Tomas Kocanda
Prague, Czech Republic
Samsung SGH-i600 (european version of BlackJack)
Eurotel Smartphone II (HTC Typhoon)
Eurotel Smartphone (HTC Tanager)
Nokia N70, N73
************************

#3
duncho

duncho

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:SDA T-Mobile
Tomas,
nemas nahodou nejaky novsi ROM? To co som pozeral tu na Modaco, su neplatne linky... Snazil som sa aj najst niekde na Modaco popis ROM-ov a ich odstranene nedostatky, non ic som nenasiel...

A ak ano, tak tam niekto napisal ze na oficialnych strankach su aj popis k nim. Ale nikto neda link kde to je... Ja som sa pokusal nieco najst, nasiel som na nemeckom T-Mobile a potom tie QTEK stranky zo severnych krajin, len tam sa nedostanes, pretoze IMEI treba tam kupovaneho telefonu...




ICQ: 300009973
AOL: duncho1
@mail: duncho(zavinac)gmail.com

<{POST_SNAPBACK}>

[/quote]

Edited by duncho, 22 December 2005 - 11:48 PM.

  • 0

#4
Tomas Kocanda

Tomas Kocanda

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 463 posts
  • Location:Prague, CZ
  • Devices:Samsung i600, HTC Typhoon
[quote name='duncho' date='Dec 22 2005, 23:43']Tomas,
nemas nahodou nejaky novsi ROM? To co som pozeral tu na Modaco, su neplatne linky... Snazil som sa aj najst niekde na Modaco popis ROM-ov a ich odstranene nedostatky, non ic som nenasiel...

A ak ano, tak tam niekto napisal ze na oficialnych strankach su aj popis k nim. Ale nikto neda link kde to je... Ja som sa pokusal nieco najst, nasiel som na nemeckom T-Mobile a potom tie QTEK stranky zo severnych krajin, len tam sa nedostanes, pretoze IMEI treba tam kupovaneho telefonu...
ICQ: 300009973
AOL: duncho1
@mail: duncho(zavinac)gmail.com

<{POST_SNAPBACK}>

[/quote]

<{POST_SNAPBACK}>

[/quote]

Myslíš na ET-SPII? Ne, mám to tak, jak jsem to před rokem koupil a docela mi to i vyhovuje. Nevidím v tom zásadní problém. Spíš si počkám až bude třeba nový přístroj s WM2005 za rozumnou cenu nebo v nějaké akci. Teď jsem koupil do firmy N70 za 1500Kč, což je opravdu dobrá cena. ;) Kdyby byl Qtec za 2000, tak proč ne :D

  • 0
************************
Tomas Kocanda
Prague, Czech Republic
Samsung SGH-i600 (european version of BlackJack)
Eurotel Smartphone II (HTC Typhoon)
Eurotel Smartphone (HTC Tanager)
Nokia N70, N73
************************

#5
popro

popro

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:QTEC 8310

Ahojte...
Mam SDA ET a po update ROM z povodneho na 2.1.31.21 nemozem rozchodit MMS. Proste mi chyba v DATA CONNECTIONS pri vytvoreni MMS profilu, v polozke CONNECTS TO, moznost pridat ako MMS NETWORK.

Som z toho vytoceny, pretoze ti smradi z SK a CZ T-Mobilu neposkytuju ROM update iba ak jedine cez este vacsich smradov sukromnej firmy GSMobile Praha. Napisal som staznost az na T-Mobile Global a T-Mobile do vsetkych krajin kde tento operator funguje + Qtek a aj do HTC. Z HTC mi potom este dva mesiace chodili reporty o precitani mojho mailu od tych cinanov...

Z T-Mobile SK ma hned kontaktovali (dokonca si dali namahu zistit moje cislo pretoze som sa iba podpisal), ze hned to budu riesit a ze pridaju tento update na ich web ako to maju aj nemci. Samozrejme ze sa nic neudialo...

ROM sa nikde stiahnut neda, pretoze na tych norskych a svedskych weboch QTEK-u treba spravne IMEI (tam kupovaneho telefonu)...

Tak asi tak.
Ak mate niekto s tym skusenosti ako to urobit, pls dajte vediet. Pripadne poskytnite link, kde sa daju stiahnut ROM-y na SDA.

Vdaka.
Dano

ICQ: 300009973
AOL: duncho1
@mail: duncho(zavinac)gmail.com

<{POST_SNAPBACK}>



- Ja mam qtec 8310 kupeny v Cesku a tiez akosi neviem rozbehat odosielanie MMS tu na Slovensku v T-mobile. Ak by sem niekto napisal postup alebo odkaz, potesil by ma :)
Mato

  • 0

#6
duncho

duncho

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:SDA T-Mobile

- Ja mam qtec 8310 kupeny v Cesku a tiez akosi neviem rozbehat odosielanie MMS tu na Slovensku v T-mobile. Ak by sem niekto napisal postup alebo odkaz, potesil by ma :)
Mato

<{POST_SNAPBACK}>



Mato, ako si spokojny s tou 8310? Nevies este zohnat jeden?
Dano

  • 0

#7
popro

popro

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:QTEC 8310

Mato, ako si spokojny s tou 8310? Nevies este zohnat jeden?
Dano

<{POST_SNAPBACK}>



spokojny som, uz som ho "odomkol" a nahral nejake programy podla
http://www.qtek8310....b.cz/Obsah.html
vsetko pekne funguje :)
Ale zatial este riesim toto:

Uz sa s tym dost dlho hram a nenastavil som odosielanie MMS
ani sa neviem dostat na stranku wap.t-zones.sk

Mozte mi niekto napisat postup nastavenia?

Pripadne, kto mate qtec8310 i v ÈR, viete sa dostat na wap.t-zones.sk?

Inak je to vyborna vecicka. Najlepsie s nim zacat tu:
http://www.qtek8310....b.cz/Obsah.html


Ja som to kupil normalne v Cesku na dobierku
http://www.ahmobile....pts/shop_NF.asp

Mali by to tam mat.

  • 0

#8
popro

popro

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:QTEC 8310

Ahojte...
Mam SDA ET a po update ROM z povodneho na 2.1.31.21 nemozem rozchodit MMS. Proste mi chyba v DATA CONNECTIONS pri vytvoreni MMS profilu, v polozke CONNECTS TO, moznost pridat ako MMS NETWORK.

Som z toho vytoceny, pretoze ti smradi z SK a CZ T-Mobilu neposkytuju ROM update iba ak jedine cez este vacsich smradov sukromnej firmy GSMobile Praha. Napisal som staznost az na T-Mobile Global a T-Mobile do vsetkych krajin kde tento operator funguje + Qtek a aj do HTC. Z HTC mi potom este dva mesiace chodili reporty o precitani mojho mailu od tych cinanov...

Z T-Mobile SK ma hned kontaktovali (dokonca si dali namahu zistit moje cislo pretoze som sa iba podpisal), ze hned to budu riesit a ze pridaju tento update na ich web ako to maju aj nemci. Samozrejme ze sa nic neudialo...

ROM sa nikde stiahnut neda, pretoze na tych norskych a svedskych weboch QTEK-u treba spravne IMEI (tam kupovaneho telefonu)...

Tak asi tak.
Ak mate niekto s tym skusenosti ako to urobit, pls dajte vediet. Pripadne poskytnite link, kde sa daju stiahnut ROM-y na SDA.

Vdaka.
Dano

ICQ: 300009973
AOL: duncho1
@mail: duncho(zavinac)gmail.com

<{POST_SNAPBACK}>



Podarilo sa rozbehat to MMS?
Mam Qtec 8310 a asi je to ten isty problem, ze chyba moznost pridat MMS NETWORK.
Aspon nieco take mi vrave technik v T-Mobile, ked sa s tym hral a nenastavil to nakoniec.

  • 0

#9
Tomas Kocanda

Tomas Kocanda

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 463 posts
  • Location:Prague, CZ
  • Devices:Samsung i600, HTC Typhoon
Kamarádovi jsem pùjèil mùj starý SPV, který 100% v síti Eurotelu fungoval. Pøekonfiguroval si to na nastavení T-Mobile, bìželo mu to asi 3 dny a pak pøestaly chodit MMSky. Znièeho nic, nic nemìnil, nic nenahrával. A už to nejde rozchodit. Já jsem svùj SPII pøestavìl na Vodafone a všechno funguje bezproblémù. Mám pocit, že problém nebude asi na stranì tìch telefonù ale spíš na zpùsobu, jakým je potøeba nastavit parametry sítì u T-Mobile nebo nìco takovýho. Fakt nechápu ale je to další èlovìk s takovými problémy s MMS.

  • 0
************************
Tomas Kocanda
Prague, Czech Republic
Samsung SGH-i600 (european version of BlackJack)
Eurotel Smartphone II (HTC Typhoon)
Eurotel Smartphone (HTC Tanager)
Nokia N70, N73
************************




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users