Jump to content


Photo

C500 TomTom backlight fix

- - - - -

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
pjam001

pjam001

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 329 posts
  • Devices:MDA Vario III
The problem where the backlight would stay on after closing TomTom has annoyed me for ages. The only cure was to reboot the phone.

I don't know if this has been reported else-where but I have just discovered that the problem is down to using an animated homescreen. Don't know if it's all animated homescreens or just the one I am using (WindowsMobile 5.0).

If I use a modified version of this without the animation, or any other non-animated screen, the backlight behaves as it should.

  • 0

#2
derek_plant

derek_plant

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Devices:Sony Ericsson K700i

The problem where the backlight would stay on after closing TomTom has annoyed me for ages. The only cure was to reboot the phone.

I don't know if this has been reported else-where but I have just discovered that the problem is down to using an animated homescreen. Don't know if it's all animated homescreens or just the one I am using (WindowsMobile 5.0).

If I use a modified version of this without the animation, or any other non-animated screen, the backlight behaves as it should.


Didnt work for me, using standard windows mobile 5 homescreen, constant backlight :)

  • 0

#3
awarner

awarner

    Staff Team Leader

  • Admin Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 18,521 posts
  • Gender:Male
  • Location:Southampton
  • Interests:Life the universe and everything in it :)

    Lumia 925 one hell of a camera phone
  • Devices:Lumia 925 a real phone at last
  • Twitter:@ashwarner
You should make sure you are using the TomTom 5.2 update.
Make sure you exit TomTom correctly.

  • 0
Twitter me @ashwarner

Windows Phone 7 Expert.
Windows Phone Business Specialist



#4
Senapone

Senapone

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
  • Devices:SPV C500
My WM5 C500 works wonderfully with TTM5.2, no backlight problem, no problems at all!

I agree with awarner, be sure to have the 5.2.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users