Jump to content


Photo

T-Mobile US MMS settings Qtek 9100

- - - - -

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
zykur

zykur

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:MPX220
I've searched all over the net and this board. I found the Tmoble MMS settings for the 9100 but they don't work at all. When I was with Cingular I had it working without issue so I know it's not the phone.

This is what I used.

Server name: tmobile
Gateway: 216.155.165.50
Port number: 9201
Server address: http://216.155.174.84/servlets/mms
Connect via: Internet
Sending size limitation: 100k
wap version: wap 1.2

There has to be something missing and I cannot seem to find it. Can anyone help?

  • 0

#2
njb42

njb42

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Male
  • Location:US
  • Devices:HTC Sensation 4G
  • Twitter:@tradel

I've searched all over the net and this board. I found the Tmoble MMS settings for the 9100 but they don't work at all. When I was with Cingular I had it working without issue so I know it's not the phone.


Which APN are you using? TMo seems to require you to use the wap.voicestream.com APN to access their MMSC. If you're using internet2 or internet3, change your connection and try again.

  • 0

#3
edgardnyc

edgardnyc

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Qtek 9100
hey wassup I have a Qtek 9100 working with Cingular but i can't send MMS because i dont have the settings for the sever, can you give me the settings?

Server name: ?
Gateway: ?
Port number: ?
Server address: ?
Connect via: ?
Sending size limitation: ?
wap version: ?



I've searched all over the net and this board. I found the Tmoble MMS settings for the 9100 but they don't work at all. When I was with Cingular I had it working without issue so I know it's not the phone.

This is what I used.

Server name: tmobile
Gateway: 216.155.165.50
Port number: 9201
Server address: http://216.155.174.84/servlets/mms
Connect via: Internet
Sending size limitation: 100k
wap version: wap 1.2

There has to be something missing and I cannot seem to find it. Can anyone help?


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users