Jump to content


Photo

MPX200

- - - - -

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
hotdude69x

hotdude69x

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
I desperately need help, I ugraded my MPX200 to english version wm2003. Initially all went well after the upgrade, however 1 week after that the phone started to have very bad reception. The antenna either have 1 or 2 bars then go completely "barless" for most of the time. I am getting frustrated as I am facing difficulties in making & receiving calls. I don't remember dropping the phone to cause it to go faulty all of a sudden. Before the upgrade, I didn't encounter such issues. Motorola told me they can't fix it(obviously) & advice me to get a replacement phone. Should I downgrade back to wm2000 to correct the problem? Is that possible? Please advice.

  • 0

#2
fluffcat1

fluffcat1

    Hardcore

  • MoDaCo Gold
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,556 posts
  • Devices:8500 amongst others...

I desperately need help, I ugraded my MPX200 to english version wm2003. Initially all went well after the upgrade, however 1 week after that the phone started to have very bad reception. The antenna either have 1 or 2 bars then go completely "barless" for most of the time. I am getting frustrated as I am facing difficulties in making & receiving calls. I don't remember dropping the phone to cause it to go faulty all of a sudden. Before the upgrade, I didn't encounter such issues. Motorola told me they can't fix it(obviously) & advice me to get a replacement phone. Should I downgrade back to wm2000 to correct the problem? Is that possible? Please advice.

<{POST_SNAPBACK}>


Did you back it up first? There is a 'gsm fix' patch out there for wm2003 on the internet. Google it. If this thread gets pulled (likely) just search this site as there are older threads about this that haven't yet been censored ;-)

Richard

  • 0
'....It's been out in Japan nearly 3 weeks - where's yours?'

#3
hotdude69x

hotdude69x

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts

Did you back it up first? There is a 'gsm fix' patch out there for wm2003 on the internet. Google it. If this thread gets pulled (likely) just search this site as there are older threads about this that haven't yet been censored ;-)

Richard

<{POST_SNAPBACK}>

Will the gsm fix solve my problem???

  • 0

#4
awarner

awarner

    Staff Team Leader

  • Admin Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 18,506 posts
  • Gender:Male
  • Location:Southampton
  • Interests:Life the universe and everything in it :)

    Lumia 925 one hell of a camera phone
  • Devices:Lumia 925 a real phone at last
  • Twitter:@ashwarner
The only time you need the GSM fix is if you have the original hacked cartman rom. Later varients of the rom then had this fixed already installed.
All 2003 hacked roms originate from the AT&T rom that was given to a few people at a convention.

  • 0
Twitter me @ashwarner

Windows Phone 7 Expert.
Windows Phone Business Specialist



#5
hotdude69x

hotdude69x

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts

The only time you need the GSM fix is if you have the original hacked cartman rom. Later varients of the rom then had this fixed already installed.
All 2003 hacked roms originate from the AT&T rom that was given to a few people at a convention.

<{POST_SNAPBACK}>

Is it a possibility that the wm2003 caused my predicament? Would it be wise to downgrade it back to wm2002?

  • 0

#6
awarner

awarner

    Staff Team Leader

  • Admin Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 18,506 posts
  • Gender:Male
  • Location:Southampton
  • Interests:Life the universe and everything in it :)

    Lumia 925 one hell of a camera phone
  • Devices:Lumia 925 a real phone at last
  • Twitter:@ashwarner
It is possible as you may have obtained one of the many altered 2003 varients. This is the problem with using ilegal software, it's not been through the proper testing process.
The MPX200 has never been the best phone for reception.

  • 0
Twitter me @ashwarner

Windows Phone 7 Expert.
Windows Phone Business Specialist



#7
njitram

njitram

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:MPX 200
Have you tryed to hardreset the phone? or
Unlock it?

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users