Jump to content


Photo

Incoming Call screen 'corrupted'

- - - - -

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
juliankay

juliankay

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
I'm not sure what's going on here, but to me it looks like some Orange software and some Microsoft software are both trying to do things on the screen at the same time.

I'd much rather just go with the Microsoft incoming call screen.


Any suggestions as to how this might have happened, and how to fix it?

Attached Files


  • 0

#2
MitchellO

MitchellO

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,122 posts
  • Location:Leonay, NSW
  • Devices:HTC Desire
Now that is really odd. I haven't seen anything like that on my SP5 with either the 1.5 or 2.5 ROMs.

  • 0

#3
nitramk

nitramk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
  • Devices:Qtek 8300

Now that is really odd. I haven't seen anything like that on my SP5 with either the 1.5 or 2.5 ROMs.

<{POST_SNAPBACK}>


I have. That was what my phone looked like when i uinstalled IA caller id. If you do have Caller ID or have had, I think the only solution is to Hard Reset your phone, sorry.... ;) That did it for me.

  • 0

#4
juliankay

juliankay

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts

I have. That was what my phone looked like when i uinstalled IA caller id. If you do have Caller ID or have had, I think the only solution is to Hard Reset your phone, sorry.... ;)  That did it for me.

<{POST_SNAPBACK}>


Nope. Just whatever came installed with the C600 when I got it! I think it is some Orange thing (the background is white). I think now it's trying to do the Microsoft one at the same time (the background is blue).

  • 0

#5
sporkguy

sporkguy

    iSpork

  • MoDaCo Gold
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,029 posts
  • Location:Lichfield
  • Interests:Phone History:<br /><br />-Nokia 5110<br />-Nokia 8210<br />-Nokia 3510i<br />-Nokia 7210<br />-Sony Ericsson K700i<br />-Nokia 6630<br />-Nokia 7610<br />-Orange SPV M500<br />-Orange SPV C500<br />-Sony Ericsson W800i<br />-Nokia N90<br />-Samsung D600<br />-iMate SP5<br />-MDA Vario <br />-MoDaCo C600<br />-MDA Pro<br />-Sony Ericsson K800i<br />-Nokia E61<br />-Nokia N95<br />-LG Viewty<br />-Sony Ericsson W660<br />-Nokia 6500 Classic Black<br />-Sony Ericsson W910<br />-Sony Ericsson C902<br />-Blackberry Curve<br />-Blackberry Bold 9000<br />-iPhone 3GS<br />-HTC Desire<br />-iPhone 4
  • Devices:iPhone 4
  • Twitter:@Super_Nicktendo
strange - my 8310 is doing exactly the same thing
http://www.modaco.co...=0

I'm going to change my ROM to the SP5 one now anyway.. hopefully it'll cure it!

  • 0

#6
hyedipin

hyedipin

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 155 posts
That god damn IA thingy messed up my phone as well!!!!!!
It has to be either hard reset or needs to be manually configured from the Registry! because it is looking for part of the Caller_Id variables in the DB..

  • 0

#7
chitza

chitza

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:SPV C600
Hi there,

For the few last days I was having the same problem, an fortunately I solved it without a hard reset...

I found this: http://www.howardfor...c/792556-1.html
Deleted the .lnk and .exe from \Windows\Startup, but the problem persisted... so I installed IA CallerId again ;) and unchecked the "Display photo during incoming or waiting call" option, then deleted again the Startup items... and now I have the "so damn small contact picture" screen again, "clean" version.

Long version of the story:

Option #1

1. Open IA Caller ID (sometimes has a "Photo Contacts" icon)
2. Press Menu>Options>General and un-check the "Display photo during incoming or waiting call" box.

Option #2
1. Open File Explorer on your Pocket PC
2. Browse to \Windows\StartUp\
3. Delete (or move) "IA_CID_StartUp" or "IA_Caller_ID"
4. Soft-reset the device

Actually I did both "Option" steps, doing only the second one didn't work.
Link to IA Caller Id installer: http://www.smartphon...lerID10.ARM.CAB

  • 0

#8
chitza

chitza

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:SPV C600
Sorry, is thought I was replying on the other thread...

Edited by chitza, 24 May 2006 - 11:57 AM.

  • 0

#9
chicko

chicko

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
I had the same problem "currupted screen" after uninstall IA Caller ID v1.

1st: I uninstalled called id.
2de: downloaded photocontact v30_demo.exe an installed on spv c600
3de: Uninstalled photo contact.
4de: turned phone off and then on

Problem solved!!!

Hope it helps 4 ya'll

Steven

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users