Jump to content


Photo

C500 Start Niet Alleen maar IV BUILD Scherm!

- - - - -

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
Neogeo

Neogeo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:SPV Orange c500
Geachte mensen,

Weet niet of iemand mee kan helpen maar tis altijd te proberen!

Ik zit met een probleem! Ik ben in bezit van een Orange SPV c500 en werkt niet meer zoals het hoort! Ik heb laast 2 stuks via internet gekocht waar er 1 van deed en 1 stuk van was. Ik heb hem een week gebruikt en daarna de Cover van veranderd omdat de andere onbeschadigd was. Nu ik hem weer aandeed kreeg ik het scherm "Iv Build! Test Only". Na speuren op internet werd er dus gezegd dat ik een hard reset moest doen na dit gedaan te hebben bleeft hij het zelfde doen! Pas volgende dag op alle knopjes gedrukt te hebben kreeg ik weer windows. Maar in het engels. Verder deed die het wel kon bellen enz. Nu naar Activesync gebruikt te hebben heb ik geprobeerd te updaten. Dit ging wel alleen naar een tijdje bleeft die op 0% staan. Heel vaak geprobeerd te updaten maar dit lukte niet. En kom Engelse versie van windows ook niet meer in. Ben al naar de winkel gegaan en nadat hun gebeld hebben gaat het me 80 euro kosten. Dit wil ik liever besparen omdat ik denk dat het wel moet kunnen lukken.

Weet iemand het antwoord op? Of weet iemand een goedkoop adres in de buurt van Hengelo Overijsel die me tel kan repareren?

Greetz Neogeo

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users