Jump to content


Photo

Any one else with no signal this morning?

- - - - -

  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
travisb

travisb

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 363 posts
  • Gender:Male
  • Location:North Wales
  • Devices:Galaxy Note 2, Nexus 7
  • Twitter:@marksou
NOrmally have full signal at work, but this morning I haven't got a thing. Anyone else with a problem this morning?

  • 0
[sigtracker]9444[/sigtracker]

#2
Confucious

Confucious

    Peanut Brain

  • MoDaCo Gold
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,635 posts
  • Gender:Male
  • Location:Surrey, England
  • Devices:iPhone 5
  • Twitter:@Confuciousmobil
Mine's fine in Surrey. Have you tried a reboot?

  • 0
He who asks a question looks foolish for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains foolish forever.

#3
Honest John

Honest John

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 175 posts
  • Location:London
  • Interests:Domestic
I lost my T-mobile signal in central London and had to do a reboot. It then kicked in.

Curiously, I also have an Orange mobile (6233 Nokia) that is a 3G phone and that stopped working today too. I have had to switch off 3G to get it to work. I contacted Orange and they tested that the problem lay when I was using "dual mode".

Wonder if there is something up?

  • 0

#4
travisb

travisb

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 363 posts
  • Gender:Male
  • Location:North Wales
  • Devices:Galaxy Note 2, Nexus 7
  • Twitter:@marksou
Tried a reboot, no joy

  • 0
[sigtracker]9444[/sigtracker]

#5
Phil Lee

Phil Lee

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 593 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sale, UK
  • Devices:iPhone 4S, iPad 3
  • Twitter:@philrlee
Got a full signal here in sunny Knutsford.

  • 0

#6
travisb

travisb

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 363 posts
  • Gender:Male
  • Location:North Wales
  • Devices:Galaxy Note 2, Nexus 7
  • Twitter:@marksou
You're not too far away Phil, I'm in (also sunny) Congleton. Like I say usually a solid full signal, but not today!

  • 0
[sigtracker]9444[/sigtracker]

#7
Dr Who

Dr Who

    Timelord

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,987 posts
  • Location:Gallifrey

You're not too far away Phil, I'm in (also sunny) Congleton. Like I say usually a solid full signal, but not today!


Your 'radio' is definitely turned on? Have you tried restarting the phone?

  • 0

#8
travisb

travisb

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 363 posts
  • Gender:Male
  • Location:North Wales
  • Devices:Galaxy Note 2, Nexus 7
  • Twitter:@marksou
Yep, everthing as normal. 3 other T-Mob users in the same boat here, so it's definitely a network issue

  • 0
[sigtracker]9444[/sigtracker]

#9
CaptainZok

CaptainZok

    Lurking

  • Members
  • PipPip
  • 62 posts
  • Location:Bolton
  • Devices:MDA Pro Lobster 700TV
Had no probs in Bolton/Salford today.

  • 0

Posted Image
My Phonography


#10
travisb

travisb

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 363 posts
  • Gender:Male
  • Location:North Wales
  • Devices:Galaxy Note 2, Nexus 7
  • Twitter:@marksou
Had an email from T-Mobile this morning saying that a transmitter was out of action, but should now be ok.

Wait until I tell them about the hassle I'm having at home!

  • 0
[sigtracker]9444[/sigtracker]




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users