Jump to content


Photo

SMT5600 stuck on splash screen

- - - - -

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
MowSow

MowSow

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:SMT5600
My SMT5600 is stuck on the Microsoft Windows screen with the bluetooth light blinking and it would not move beyound that poin !!
Tried hard reset, after being asked to hit "0" for a hard reset, the phone would get stuck again on the previousely mentioned screen.

Tried to boot from an SD card with the ATT software loaded on it, but it would not allow me to do that.

I would pay anyone who is willing to reload the ATT software back on it, as I am still using my ATT sim card with Cingular now.

Thanks . my email is [email protected]

I fixed it using a post on this forum.. it was not easy.. but I got it at the end !!

Edited by MowSow, 13 December 2006 - 08:26 AM.

  • 0

#2
exodus187

exodus187

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Devices:SPV C500

My SMT5600 is stuck on the Microsoft Windows screen with the bluetooth light blinking and it would not move beyound that poin !!
Tried hard reset, after being asked to hit "0" for a hard reset, the phone would get stuck again on the previousely mentioned screen.

Tried to boot from an SD card with the ATT software loaded on it, but it would not allow me to do that.

I would pay anyone who is willing to reload the ATT software back on it, as I am still using my ATT sim card with Cingular now.

Thanks . my email is [email protected]

I fixed it using a post on this forum.. it was not easy.. but I got it at the end !!


:) :D Which post helped you fix it?!! :D :D

My c500 died a couple of days ago, I was using Pocket Player to listen to MP3s and it just froze (the audio was looping in a stutter). So I tried to turn it off as normal but it wouldn't switch off so I pulled out the battery, that was it... dead! I can't get it to turn on nor to hard reset properly.

I've seen it display the initial screen "AUDIOVOX" and it just stays on that screen, I left it for 20 minutes. I've plugged it into the wall charger which make some difference in behavior, sometimes the LED turns red, other times it turns orange but still doesn't turn on. I managed to succesfully get to the HARD RESET screen once I pulled out the Memory card and SIM card, but once I press 0 it turned off. I managed to turn it on, it booted up and started to go through the clean up procedure but then stoped with "Invalid or Missing SIM card"!!!!!!! I left it on that screen and plugged it into the charger to ensure HARD RESET would work, after three hours the screen hadn't changed and it wouldn't turn off normally. I pulled out the battery again and it's still dead, not responding to the HARD RESET method, I've used the HARD RESET feature a few times before (when my phone was working fine) and was succesful everytime.

To be honest, I'd stopped using it as a phone since the low battery life and aweful reception with T-Mobile (in my area) was too much hassle. I use it as a media player instead, with TCMP to play every movie and Pocket Player to play MP3's it was perfect. Loud speaker and excellent screen.

Does anyone have any additional suggestions to hard resetting? I would flash the ROM with the Audiovox ROM again, but I can't find the ROM anywhere and I know it's the best one for the C500!!

Edited by exodus187, 17 January 2007 - 10:21 PM.

  • 0
My Device: Audiovox SMT5600 (SPV C500), running Windows 2003 SE, quad band.

#3
aristweed

aristweed

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ontario Canada
  • Devices:Audiovox 5600
hiya.. any luck with a rom.. i need an smt5600 rom and cant find one anywhere!! help!

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users