Jump to content


Photo

SkinProject: OS X

* * * * * 4 votes

  • Please log in to reply
312 replies to this topic

#81
lkrsfn5

lkrsfn5

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:Dash
really really good job guys. alot of hard work was put into this skin and i really liked it. thank you very much and keep up the good work.

  • 0

#82
snocat

snocat

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Samsung Blackjack
This is just beautiful. Good job guys. Best theme of 2007!

  • 0

#83
Jamma14

Jamma14

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 863 posts
  • Location:Bath
  • Devices:T-Mo Dash
Hi all, in my haste I forgot to include the SliClock plugin in the rar - it is now included - anyone having problems with the dashboard eg. BrumBrum74 and zoomforce just need to install that and it should work fine.
Sullitf - my only guess is that you haven't installed RJshortcut?? If you install that it should work fine. Also you can edit the tasks if you open the xml in \Application Data\Home and scroll down to the bit where it says TASKS in the comments. :D Did say in the first post of the topic...if you read it. :D If we keep this in the final dashboard I'll try to write a program or script to change it as opposed to getting the user to have to do it themselves.
And everyone else: Glad you like it, thanks for your comments. :)

James

EDIT: Oh and one more thing just to say to people, where it has "the SkinProject" on the sticky...that will change in the next version...it isn't trying to be free advertising, I just needed to put something there as it was looking empty...:D

Edited by Jamma14, 04 February 2007 - 12:41 PM.

  • 0
www.JammaSoft.tk

SPV e100 ----> i-mate sp3i ----> SPV c550 ----> T-Mobile Dash

#84
htcs620user

htcs620user

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:htcs620

Hi all, in my haste I forgot to include the SliClock plugin in the rar - it is now included - anyone having problems with the dashboard eg. BrumBrum74 and zoomforce just need to install that and it should work fine.
Sullitf - my only guess is that you haven't installed RJshortcut?? If you install that it should work fine. Also you can edit the tasks if you open the xml in \Application Data\Home and scroll down to the bit where it says TASKS in the comments. :D Did say in the first post of the topic...if you read it. :D If we keep this in the final dashboard I'll try to write a program or script to change it as opposed to getting the user to have to do it themselves.
And everyone else: Glad you like it, thanks for your comments. :)

James

EDIT: Oh and one more thing just to say to people, where it has "the SkinProject" on the sticky...that will change in the next version...it isn't trying to be free advertising, I just needed to put something there as it was looking empty...:D


he asked me part 2 for the rar file. you know something ?

  • 0

#85
BrumBrum74

BrumBrum74

    Enthusiast

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPip
  • 229 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus One, HTC Rezound
The last screen with the sliclock plugin still looks strange even though the clock and time shows right.

  • 0
Posted Image

#86
lilricky

lilricky

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Phew...finally finished. :)

There are two download parts - the part01.rar in the download section and the part02.rar in the first post of this topic. Just download them both to the same location and extract the files out of the part01.rar.

Hope the wait is worth it!

James


Oh and read the README people, that's why it is called a readme!


Very nice work.
I'm just curious what the differenece between the the 2 .rar files are. I unzipped the both and copied the folders to my Dash. Following the readme I installed everything and it works like a champ. What's the second zip/folder do? Can both folders be deleted at this point? Is it possible for someone smarter than I to make an installer for the whole thing?
TIA

  • 0

#87
sullitf

sullitf

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:Dash

Hi all, in my haste I forgot to include the SliClock plugin in the rar - it is now included - anyone having problems with the dashboard eg. BrumBrum74 and zoomforce just need to install that and it should work fine.
Sullitf - my only guess is that you haven't installed RJshortcut?? If you install that it should work fine. Also you can edit the tasks if you open the xml in \Application Data\Home and scroll down to the bit where it says TASKS in the comments. :D Did say in the first post of the topic...if you read it. :D If we keep this in the final dashboard I'll try to write a program or script to change it as opposed to getting the user to have to do it themselves.
And everyone else: Glad you like it, thanks for your comments. :)

James


Thanks for the help, it must have messed up when I installed the RJshortcut plugin the first time, but I remember installing it. I ended up just reinstalling the whole skin to get it to work and its perfect now!

  • 0

#88
echostats

echostats

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 48 posts
The reason for the two files is because modaco limits the file size of one file. Because our skin is the best, it's also one of the biggest. The zip files are actually 1. It's a very simple concept so please follow me:


Download the part1 zip, which is the main download file, DO NOT OPEN IT. Download the second zip file, part2 and put it in the same directory as part1. Once both are downloaded, then open the first zip (part1). When you do this, it will actually pull the file parts from part2 and extract them as one. You can then delete both part1 and part2. Use the files that were extracted.

Basically, that was 1 zip at one point but with the zipping software you can choose to split the file into parts. It was split so it could be uploaded onto this site.

If our next skin is a success, which I imagine it will be, we will be launching a website. It won't be much but you will be able to browse to the page of downloads on your phone and download directly... or download with your computer. There will be no part1 or part2. That is simply because of the file size limits set by this website (which are not bad limits at all, the file is just pretty large for a skin).

Hope this helps.

Also, we have noticed several issues with the skin and will be releasing a fixed xml file soon. We will also be adding new features this week (hopefully).

Thank you for the kind words, those never get old. Do not be scared to give your honest opinions and suggestions on our skin and I will not be scared to tell you my thoughts on your opinions. :)

  • 0

#89
Jamma14

Jamma14

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 863 posts
  • Location:Bath
  • Devices:T-Mo Dash

Very nice work.
I'm just curious what the differenece between the the 2 .rar files are. I unzipped the both and copied the folders to my Dash. Following the readme I installed everything and it works like a champ. What's the second zip/folder do? Can both folders be deleted at this point? Is it possible for someone smarter than I to make an installer for the whole thing?
TIA

It is just a split archive - you cannot extract all the files from one without the other - I've done it because MoDaCo only allows 1Mb files to be uploaded to the download section and it is greater than that.

he asked me part 2 for the rar file. you know something ?

Yeah you need to download part2 - attatched in the first post of this thread. :)

Thanks for the help, it must have messed up when I installed the RJshortcut plugin the first time, but I remember installing it. I ended up just reinstalling the whole skin to get it to work and its perfect now!

Glad you got it working!

The last screen with the sliclock plugin still looks strange even though the clock and time shows right.

Strange...can you upload a screenshot?

James

Edited by Jamma14, 04 February 2007 - 06:12 PM.

  • 0
www.JammaSoft.tk

SPV e100 ----> i-mate sp3i ----> SPV c550 ----> T-Mobile Dash

#90
lilricky

lilricky

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
What is the QT Icon suppose to launch? Is it possible to have it launch TCMP?

  • 0

#91
BrumBrum74

BrumBrum74

    Enthusiast

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPip
  • 229 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus One, HTC Rezound
How can I upload screenshot?

  • 0
Posted Image

#92
Jamma14

Jamma14

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 863 posts
  • Location:Bath
  • Devices:T-Mo Dash

What is the QT Icon suppose to launch? Is it possible to have it launch TCMP?

Yeah, copy the shortcut to TCPMP in your start menu to \Storage Card\Program Files\SkinProject\OS X\Shortcuts and rename it to 7Quicktime.lnk (replacing the previous file).

How can I upload screenshot?

Try the utility HERE to take screenshots of your phone and just transfer them to your pc via activesync.

James

  • 0
www.JammaSoft.tk

SPV e100 ----> i-mate sp3i ----> SPV c550 ----> T-Mobile Dash

#93
BrumBrum74

BrumBrum74

    Enthusiast

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPip
  • 229 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus One, HTC Rezound
I couldn't find a way to put the file here so I emailed the screenshot to you Jamma14.

  • 0
Posted Image

#94
lilricky

lilricky

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Yeah, copy the shortcut to TCPMP in your start menu to \Storage Card\Program Files\SkinProject\OS X\Shortcuts and rename it to 7Quicktime.lnk (replacing the previous file).


Cool,
But what is it supposed to launch by default?

Alright I give up,
Where do I find the shortcut for TCPMP? I see alot of shortcuts in the windows directory, but they all look like default ones.

Edited by lilricky, 04 February 2007 - 09:17 PM.

  • 0

#95
ruudy

ruudy

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Blackjack

It is just a split archive - you cannot extract all the files from one without the other - I've done it because MoDaCo only allows 1Mb files to be uploaded to the download section and it is greater than that.


Yeah you need to download part2 - attatched in the first post of this thread. :)

Glad you got it working!


Strange...can you upload a screenshot?

James



I went to unrar part 1 and it asks for part 2. When I tell winrar where the part2 rar file is I get...

C:\Documents and Settings\ruudy\Desktop\SkinProject_OS_X.part2.rar: CRC failed in SkinProject OS X.cab. The file is corrupt

Any suggestions???

  • 0

#96
brettr

brettr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:T-Mobile Dash
Sorry for the delay in reply. This is icing on the homescreen cake :) You guys have hit a huge homerun.

Thanks again for the awesome work!

brett

  • 0

#97
echostats

echostats

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 48 posts

Sorry for the delay in reply. This is icing on the homescreen cake :) You guys have hit a huge homerun.

Thanks again for the awesome work!

brett


its those kind of comments that make me want to continue making screens. be on the look out for future releases from The SkinProject.

  • 0

#98
lkrsfn5

lkrsfn5

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:Dash
^^^^ yeah you guys won the superbowl with this homescreen. lol :) i love this skin, thank god for you guys.

  • 0

#99
Wyze

Wyze

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:T-Mobile Dash
I'm a noob....I'm getting the downloads....but the cab files...how do i install them?

Thanks!
[/quote]

  • 0

#100
Brettman

Brettman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:TMOBILE DASH

I went to unrar part 1 and it asks for part 2. When I tell winrar where the part2 rar file is I get...

C:\Documents and Settings\ruudy\Desktop\SkinProject_OS_X.part2.rar: CRC failed in SkinProject OS X.cab. The file is corrupt

Any suggestions???


Getting the same currupt error....

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users