Jump to content


Photo

Samsung SGH-i600 -Firmware Updates here!!!

* * * * * 3 votes

  • Please log in to reply
580 replies to this topic

#561
Rista

Rista

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:qtek 8310

Help,

after upgrade my device,wich heave qwertz keys, now when i type y , on screen apears z, how to back regular keys to work, i try everthing,



Sorry for my bad english!

Solved!

  • 0

#562
lawhock

lawhock

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
I need complete files to update from WM5 to WM6 for my Samsung i600. But unfortunately, i can't find those files on samsung mobile website. May I know do anyone has these files? Pleaase kindly PM me the download links.

Files: i600UXXupdater.exe, Samsung_CDMA_modem_4.34.zip

Is this file, i600XXGD1 needed to update from WM5 to WM6? PDA, phone, eboot version in my i600 are all i600DXGC2

Thanks :)

  • 0

#563
daLewOw

daLewOw

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Samsung SGH-i600

The European WM6-Firmware i600UXXGG2 file on rapidshare was deleted, please upload it again.

Thanks.



yes please somebody upload and share the firmware with us. thanks!


someone PLEASE PLEASE PLEASE upload this file

Edited by daLewOw, 24 January 2009 - 09:31 AM.

  • 0

#564
daLewOw

daLewOw

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Samsung SGH-i600

It looks like the file downloaded via Samsung Mobile web site is the same for all countries. I tried 4 so far, all linked to the same files:

http://fus.samsungmo..._modem_4.34.zip
http://fus.samsungmo...0UXXupdater.exe

Process is:

1. Install ActiveSync 4.5
2. Install modem drivers
3. Connect i600
4. Run updater.

I'd highly recommend reading full instructions on Samsung Mobile site, as I take no responsibility if you brick your device. Keep in mind Vista is not supported.


Source: http://www.sems.org/...sp?entry_id=254

should i try using the i600UXXupdater.exe
or just wait till someone re-ups the i600UXXGG2 file?

btw i have an unbranded i600, using it in Australia and phone ver atm is i600DXGE1

if your wondering, im planning on upgrading to the European WM5 No Brand XXDG1
and then trying the European WM6 No Brand XXGG2 just like stated by callumogrady in this post

for all the Aussies:

I had a Vodafone i600

I did all the steps and upgraded to

European WM5-Firmware i600XXGD1 "No-Brand"[1]

then after using it for a while ( its wayyy better with no branding )

I did the full upgrade to WM6

European WM6-Firmware i600UXXGG2 "No-Brand"[2]

Works great and WLM is amazing!

all those worried about bricking and what not just upgrade its sooooo easy and I'm a noob

if you need any help pm me



cheers,
Dale

Edited by daLewOw, 24 January 2009 - 09:42 AM.

  • 0

#565
astro49

astro49

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Samsung SGH-I600

hello dude i having the same problem that u have. i got a Asia i600. was u able to update it to wm6. if so could u please give me a help. upgrading mine, do we have to flash it with the Europe version gd1 first and update to wm6 or is there a Asia wm6. :)


I have an Asian I600 (Philippines). Already upgraded this to WM6 using European Rom following steps on this forum's page 15.
Fortunately the upgrade was successful.

My query now is there a way or can someone please help me how to bring it back to Asian Rom so this fone can again auto-configure its GPRS/MMS/internet settings when inserting our country's cellular operator sim card?

The operators I now have on the Settings/ Operator settings/ are all Euro operators :D

My upgrade would have been perfect having back those Asian operators, specifically the Philippine providers

Help please

Edited by astro49, 01 February 2009 - 05:37 AM.

  • 0

#566
raaul

raaul

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:i600
hi...i cannot make videocalls.im using wm6....the front camera works, but when i try to call it suddenly closeout and then i receive from Orange(romania), you cannot make this call wright now.try later. when i am videocalled by someone else..he cannot see me(think my camera doesnt start)..i have 3G on..
anybody can help?
thank you

  • 0

#567
Bastardo

Bastardo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:Samsung i600
Hello all, I'm in the same position as daLewOw. I have the WM5 unbranded image on my Australian Vodafone i600 Blackjack and I'm liking it, but I want to upgrade to Windows Mobile 6, ideally the UXXGG2 image. It seems to have disappeared from the face of the planet, I've looked for days now but I can't find it! Any help greatly appreciated. Even if you have it on your hard drive I can set up an FTP account or something like that.

Cheers.

  • 0

#568
Bastardo

Bastardo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:Samsung i600

Hello all, I'm in the same position as daLewOw. I have the WM5 unbranded image on my Australian Vodafone i600 Blackjack and I'm liking it, but I want to upgrade to Windows Mobile 6, ideally the UXXGG2 image. It seems to have disappeared from the face of the planet, I've looked for days now but I can't find it! Any help greatly appreciated. Even if you have it on your hard drive I can set up an FTP account or something like that.

Cheers.


I actually just found the image in another thread on this site. Just search for i600. Doh!

  • 0

#569
sim41

sim41

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:samsung i600
can i upgrade it by bleutooth cuz i dont have the cable ?

  • 0

#570
Bastardo

Bastardo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:Samsung i600

I actually just found the image in another thread on this site. Just search for i600. Doh!


http://www.modaco.co...o...st&p=963735

  • 0

#571
s3mtex

s3mtex

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
  • Devices:Samsung i600

http://www.modaco.co...o...st&p=963735


I also found 3 ROM's versions on rapidshare.
Something' smells a little fishy, i'm looking for this ROM from december and now is appear in many versions.
None 2 of this don't have the same size. It is normal? Can anybody confirm that one of them is working?

http://rapidshare.co...00xxgg2-raw.zip

http://rs447tl2.rapi...IRMWARE-zip.zip

http://rapidshare.co...g2-bin_dump.zip

  • 0

#572
s3mtex

s3mtex

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
  • Devices:Samsung i600
I did the upgrade...bad move. Now my phone function is not working only the PDA function. Is like i have my phone in plane mode and is not see the SIM. This problem is mentioned here http://www.modaco.co...rick-i600-help/, but there is no solution.
I used the debranding procedure and then upgrade.

  • 0

#573
s3mtex

s3mtex

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
  • Devices:Samsung i600

I did the upgrade...bad move. Now my phone function is not working only the PDA function. Is like i have my phone in plane mode and is not see the SIM. This problem is mentioned here http://www.modaco.co...rick-i600-help/, but there is no solution.
I used the debranding procedure and then upgrade.


PROBLEM SOLVED!!!

See here http://www.modaco.co...0-help/page/20/ at post 27.

All the best!

  • 0

#574
painneverend

painneverend

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
can i get chiness language ?????

for i600 ??

  • 0

#575
Duncan27

Duncan27

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Samsung SGH i600
Hi I'm new to the forum but been following this for quite sometime. I think I have a bit of an unusual problem with my i600 as I haven't seen anyone having any problem like mine.
I flashed my i600 with the unbranded i600GDXX1 rom and successfully de-branded it. The WM5 debranded Rom works fine. However when I tried to upgrade to WM6 and got into flash mode I got the below msg in my phone display-


*USB Downloader- Open v1.1





[Phone] Active Off


And it just remains like that. I tried hard re-setting and all sorts of things but the Boot Loader just remains frozen at that. My phone is not bricked and WM5 is working just fine but I don't know what's wrong with the boot loader. I live in a country where I don't have a proper Samsung store where I can get this fixed so if someone could please help me with this. I really want the upgrade to WM6 but if the Boot mode is in this state then what do I do??? Please Help.

  • 0

#576
lifeandsound

lifeandsound

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
Hello i have a sgh-i600 and i tried installing wm6 using the method above, and now the phone doesnt work. when i turn it on, the green windows screen comes on, and then the at&t logo shows up for a minute, and then turns off right after. ive tried debranding it by pushing the rsk power and side button again, but the screen shows “usb downloader – at &t”
any idea how to fix this?
thanks in advance :) :D :P :D :D :D B)

  • 0

#577
blursotong

blursotong

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Samsung i600 aka Blackjack
Hi, any idea where to download the wm6 update files for singapore? My current version is i600UDXGH4 (wm5). Or does those files downloaded from the links posted by xippon on page 15 of this thread works for all countries -I missed out the upgrade in 2008.

Thanks.

  • 0

#578
loadgeny

loadgeny

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
nice post! go on!

  • 0

#579
mbenksky

mbenksky

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:SGH-i600

Hello i have a sgh-i600 and i tried installing wm6 using the method above, and now the phone doesnt work. when i turn it on, the green windows screen comes on, and then the at&t logo shows up for a minute, and then turns off right after. ive tried debranding it by pushing the rsk power and side button again, but the screen shows “usb downloader – at &t”
any idea how to fix this?
thanks in advance :) ;) B) B) :o :( :D


same problem with me... icant fix this....

  • 0

#580
dark12liviu

dark12liviu

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:SAMSUNG
Hi, I have a samsung i600v, then turns off, why not recognize my computer, what can I do?

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users