Jump to content


Photo

Navigating the site

- - - - -

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
Griff_FFOC

Griff_FFOC

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 501 posts
  • Location:Sunderland
  • Devices:SPV C600/E650
I'm not sure how the site handles adverts, but it has the result of having to click 'back' twice on my browser everytime I want to go back from a thread to an index page.

When you browse to a thread, and then look at your 'back' history, there is an extra page with a title of "gadgets.palringo.com......", hence the reason you have to press back twice. Once to this page, and then again to the actual page you want to go back to.

There's no indication that page has even loaded, and it just looks like your browser has problems navigating when you click on back.

  • 0

#2
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,220 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Which browser?

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#3
Samsonite

Samsonite

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 673 posts
  • Interests:gadgets, motorcycles
  • Devices:QtekS100, E650, Touch Dual
mines doing it in IE6....

  • 0

#4
Griff_FFOC

Griff_FFOC

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 501 posts
  • Location:Sunderland
  • Devices:SPV C600/E650
IE7 for sure (not sure about firefox though).

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users