Jump to content


Photo

Paul's Vox eT9 Language Pack

* * * * * 2 votes

  • Please log in to reply
79 replies to this topic

#61
FHT

FHT

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:HTC S710
Thanx!!! I really needed the Spanish lang...
Downloading Now...

  • 0

#62
simistef

simistef

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:ASUS P750
not all languages can be selected ! Only

# English
# French
# German
# Italian
# Spanish

What about the others ?

  • 0

#63
nuco

nuco

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Location:Sweden
  • Devices:HP 614C
Would it be possible to maybe make a CAB file for each language?


Also noticed that not all languages are working.

  • 0
Qtek 7070 -> Eten M600 -> Qtek 8310 -> HP IPAQ 614c

#64
riot_starter

riot_starter

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:HTC Vox
Please delete this post.

Edited by riot_starter, 17 March 2008 - 07:41 PM.

  • 0

#65
tiramola

tiramola

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
hi! (sorry for my english) thank you ver much!!!
,it;s work fine with greek language, and on keybord too!!!!!!!!!
cool!!!!!!!!!!!

  • 0

#66
dolled

dolled

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:i-mate sp3i
Hi

Does anybody know where to get xT9 for NORWEGIAN or a Scandinavian xT9 pack?

,
Dolled

  • 0

#67
SBloP

SBloP

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 38 posts

Hi

Does anybody know where to get xT9 for NORWEGIAN or a Scandinavian xT9 pack?

,
Dolled


You can get that at www.maritime-billeder.dk/htc-vox.html

  • 0

#68
dakiro

dakiro

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:qtek 8500
Thank you very much, it's the best,
works on startrek with wm6 (clean RUU_STARTREK_WM6_4.1.502.5_Clean_2.2) no problem at all.

  • 0

#69
arnold74

arnold74

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Thanks Paul, works fine for me.... :D

  • 0

#70
pauledmond

pauledmond

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
Hello everybody.

I have an HTC Diamond and have been desperately trying to find an XT9 dictionary for Romanian. I know Tegic supports it, it just doesn't come installed on my phone.

Can anybody help, pretty please?

Thanks,

Paul (not THE Paul :D )

  • 0

#71
paradons

paradons

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:
Good evening everybody,
I install the T9 on my HTC Diamond.
Probably there is something that I didn't see or do, but when I configure on dutch it continue to propose me french words.What do I wrong?? ;)

Edited by paradons, 26 September 2008 - 09:00 PM.

  • 0

#72
jmcsousa

jmcsousa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Hi!
Does it work with HTC Touch Dual as well?

  • 0

#73
Marcio Paulo

Marcio Paulo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:HTC S711 (VOX)
that's great....
but, how i change the regional settings language...
i just have US English language available in this option...
:rolleyes:

Edited by Marcio Paulo, 18 December 2008 - 05:41 PM.

  • 0

#74
csaba2

csaba2

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Htc 3g
It is not working on HTC Touch 3g (Jade)
After the installation only numbers can be inputed :)
Any suggestion?

  • 0

#75
lukaty

lukaty

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:HTC Touch HD
For some reason, it didn't work for me.
Cab installed and restarted.

Unable to enable T9 at all, on any selected language.
When "Phone keypad" selected, no letters was typing in, just numbers.

Hard to understand, considered above opinions :(

Cheers.
Luk.

  • 0

#76
rhoberto

rhoberto

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:s710
Outstanding work, thanks...

  • 0

#77
Zotti

Zotti

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:HTC Touch2
  • Twitter:@Zotti

For some reason, it didn't work for me.
Cab installed and restarted.

Unable to enable T9 at all, on any selected language.
When "Phone keypad" selected, no letters was typing in, just numbers.

Hard to understand, considered above opinions :(

Cheers.
Luk.


Hi!

I´ve got the same Problem with my HTC Touch2. I´ve got WM 6.5 on it. Installing the CAB-file of the language pack works and after rebooting there are all the languages listed in XT9. But when I´m typing on the buttons there are only numbers.
WM 6.5 is very new, I know but does anybody have an idea where I can get a hungarian XT9 language pack for WM 6.5? I´m writing very much with my girlfriend in Hungary and it takes so much time without XT9! I need HEEEEELP!!! :D

  • 0

#78
shamcoi

shamcoi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:ASUS P750
hi,
i'm using ASUS p750
my problem, after installed et9 language pack, my keypad only can use for number only while sms, how to turn on letters mode? (button * also not working, and show nothing..please help)

  • 0

#79
DANNYUA

DANNYUA

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
Hi gyus!
Anyone ever seen a T9UkraininanLmd.dll or something like that. I've already succeeded in installing Eng, Rus and Dutch, which work together (all 3 are shown in the #-menu and can be selected). Can't find Ukrainian on the web, but according to Tegic website it exists on this planet ;)

  • 0

#80
hdk

hdk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:b7320
help me languages Vietnamese
eT9.Dis.9Keys.Vietnam.Kbd.dll
eT9.Vietnam.Ldb.dll

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users