Jump to content


Photo

Orange SPV E650 Activesync Problem

- - - - -

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
toyandmodel

toyandmodel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:Orange SPV C500 & SPV E650
Please can someone help an E650 newbie.
I have upgraded from an Orange SPV C500 to the E650 and for some reason neither my desktop or laptop will recognise the E650.
I have installed the Activesync from the disk provided and although it will link with the C500 when I connect the E650 all I get is "your device was not detected message".
I don't think I have done anything wrong in set up (and I have read the manual) but if there is something obvious that I might be missing I would really appreciate some help before I get on to Orange.

Cheers

toyandmodel.com

  • 0

#2
yrreP

yrreP

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 206 posts
  • Location:Bournemouth
Try disabling the Advanced TCP/IP functionality, by unchecking USB to PC in Connections.

If this fails, it is most probably best to start over.

Ensure that you are using AS4.5, if not download it from M$ directly. Remove all partnerships from the E650, and start again...

But fingers crossed the USB to PC should do the trick

o;

  • 0

#3
toyandmodel

toyandmodel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:Orange SPV C500 & SPV E650

Try disabling the Advanced TCP/IP functionality, by unchecking USB to PC in Connections.

If this fails, it is most probably best to start over.

Ensure that you are using AS4.5, if not download it from M$ directly. Remove all partnerships from the E650, and start again...

But fingers crossed the USB to PC should do the trick

o;



Thanks for the help.
E650 and Activesync now working happily together.

Cheers

toyandmodel.com :)

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users