Jump to content


Photo

V1415 and TomTom Mobile 5

- - - - -

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
yee_har

yee_har

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange S.F., Nexus 5
Hi.

The V1415 (S710 / VOX) is my first expereince of Smartphones; WM6; TomTom....

I've just bought TomTom Mobile 5 Benelux and transferred the maps to a new formatted 2gb Sandisk micro-sd card. I followed the instructions and loaded the card then switched on the phone. It went through it's "are you sure?" steps (which I OK'd) and I started TomTom from the Start menu. This is the result - V1415 and TT
The only reaction I can get is if I move the navigation pad or "back" arrow which provokes scrolling of the "noise".

Am I missing something fundamental e.g. does the phone need to be "Application uinlocked"?

Other info.:

I've a non-TT BT GPS (I know I have to install v5.0 and then update to v5.2 to recognise this - hopefully sometime soon!)
I've fully reformatted the micro-sd card in separate card readers and copied over the files afresh - but same "noise"

Many thanks,

Edited by yee_har, 27 July 2007 - 12:23 AM.

  • 0

#2
pete1312

pete1312

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 250 posts
  • Location:Nottingham
  • Devices:SPV E200 and C550
Hi. That background "noise" looks to me as if you need the latest v5 software, which is available free from TT website.

  • 0
Windows XP Home. SPV E200 (Spain), SPV C550 (UK), Fonix Voice Dial, TomTom Mobile + Traffic, Jabra BT250, SanDisk 512 SD Card.

#3
Calais97

Calais97

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
I had the same problem. Tomtom version 5.2 fixes this.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users