Jump to content


Photo

How to change Activesync "Profile Name"

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
csc12345678

csc12345678

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 138 posts
  • Devices:Dell X50, Dopod 585
When I first connect my Smartphone, it will create a partner profile and display the name on the activesync screen. How do I change that name ? I tried changing the owner name but it does not work. Thanks for your advice.

  • 0

#2
gpcarreon (MVP)

gpcarreon (MVP)

    RN, MS MVP-MD

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4,528 posts
  • Location:Legazpi, Philippines
  • Devices:Cherry Mobile Eclipse

  • 0
2425a96d204b681be05922b8a6b210c80f03f237

#3
csc12345678

csc12345678

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 138 posts
  • Devices:Dell X50, Dopod 585
Thanks very much.

Try this http://www.modaco.co...-Act-t7066.html


  • 0

#4
Dadditude

Dadditude

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pennsylvania
  • Devices:Samsung Blackjack
An even easier method (at least this works on my Samsung Blackjack) is:

Start Menu > Settings > Connections > Bluetooth > My Information Setting

On that screen, enter the desired name where it says, "Device Name."

  • 0

#5
cclaluna

cclaluna

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Samsung BlackJack II

An even easier method (at least this works on my Samsung Blackjack) is:

Start Menu > Settings > Connections > Bluetooth > My Information Setting

On that screen, enter the desired name where it says, "Device Name."



Thank you, thank you. :D I have a BlackJack II and had already named it and synced it with my office pc and my laptop running Windows XP. I just bought an new laptop with Vista and somehow in the set up process with the new laptop my device was renamed. I don't know how yet.
It was good to finally find someone who did not automatically assume that anyone reading these posts wants to or is comfortable editing the registry and what-not. I changed it back using the above menu. It must be the only place I did not look. It's not really logical since I'm using a USB connection with both machines, but whatever. Now when I get back to the house and hook it back up to the Vista laptop, we will see what happens.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users