Jump to content


Photo

Hello!

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
sm85

sm85

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
First off, im new to this forum, so hello everyone!
I have just got myself an orange spv e650, and have been trying to install an automatic keylock application, and am having difficulty as i just get the loading "wheel" at the end of the install , can anyone help me out? ,,,,, its driving me up the wall!!!!

Also , if anyone has any genral advice or recommendations for the spv e650 , please let me know!!!!

cheers!
Steve.

  • 0

#2
Samsonite

Samsonite

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 673 posts
  • Interests:gadgets, motorcycles
  • Devices:QtekS100, E650, Touch Dual
Welcome to the forum!!

it sounds like the problem you are experiencing is the known bug to do with the (of all things) xT9 dictionary setting !! Apparently, if you have it set to ABC, the installation of any software goes a bit wonky!

If you have a sniff round the Vox part of the forum, you'll see a thread that has a de-brander software pack. In there you'll find the fix for the problem you seem to be having. All thanks to Paul (MVP) for doing the fix and another member (sorry, i have forgotten who) for working out the nature of the problem...

  • 0

#3
sm85

sm85

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Welcome to the forum!!

it sounds like the problem you are experiencing is the known bug to do with the (of all things) xT9 dictionary setting !! Apparently, if you have it set to ABC, the installation of any software goes a bit wonky!

If you have a sniff round the Vox part of the forum, you'll see a thread that has a de-brander software pack. In there you'll find the fix for the problem you seem to be having. All thanks to Paul (MVP) for doing the fix and another member (sorry, i have forgotten who) for working out the nature of the problem...



Hey! cheers for replying to my post,,,, I have managed to install other software (google maps is great!) but i still cant get the automatic keylock to work,,, guess i can do without!

  • 0

#4
Looby

Looby

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 602 posts
  • Location:United Kingdom
  • Devices:HTC Touch Diamond

Welcome to the forum!!

it sounds like the problem you are experiencing is the known bug to do with the (of all things) xT9 dictionary setting !! Apparently, if you have it set to ABC, the installation of any software goes a bit wonky!

If you have a sniff round the Vox part of the forum, you'll see a thread that has a de-brander software pack. In there you'll find the fix for the problem you seem to be having. All thanks to Paul (MVP) for doing the fix and another member (sorry, i have forgotten who) for working out the nature of the problem...

It was paholman who detected it. Many thanks to him. :)

  • 0

#5
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,366 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Use my fix pack to resolve this!

http://www.modaco.co...-P-t255845.html

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users