Jump to content


Photo

SmartToolkit 1.0.0RC09 Update_13/12/2007

- - - - -

  • Please log in to reply
74 replies to this topic

#21
ppjanssen

ppjanssen

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Qtek8310
Attached File  Dutch.zip   2.35KB   199 downloads

Dutch lang file. ;)


Greetz Peter

  • 0

#22
ombre33

ombre33

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 88 posts
  • Devices:HTC S710
dancer_69:

updated german language file: Attached File  German.rar   2.11KB   107 downloads


oh and btw: could you please tell amarullz that string nr. 151 (very last one) is NOT read from the *.lang file.. i suppose it comes from the standard, i dunno.. (i can put whatever i want there, it wont change..). prolly not important, but maybe its a bug in code that mite be important now or later on..



*edit: updated language file (thx to prosper)

Edited by ombre33, 04 October 2007 - 10:29 PM.

  • 0

Signature? What signature??


#23
Pr0sper

Pr0sper

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 158 posts
  • Gender:Not Telling
  • Location:Germany

dancer_69:

updated german language file:

oh and btw: could you please tell amarullz that string nr. 151 (very last one) is NOT read from the *.lang file.. i suppose it comes from the standard, i dunno.. (i can put whatever i want there, it wont change..). prolly not important, but maybe its a bug in code that mite be important now or later on..

Nebenbei, für den deutschen Übersetzer...
"Background gradient", in den Einstellungen des Screensavers, heißt nicht "Hintergrund beibehalten", sondern "Hintergrund-Verlauf" oder ähnlich. Gradient ist ein (Farb-)Verlauf. ;)

  • 0

HTC S710



Posted Image


#24
dancer_69

dancer_69

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:ipaq hx2490b, qtek 8500
I informed the developer to look here for language files.
For 151 string the same thing happens and with greek translation. I made a post for this but I didn't take an answer until now. I hope its gonna be fixed in next releases.

Edited by dancer_69, 04 October 2007 - 09:10 PM.

  • 0

#25
ombre33

ombre33

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 88 posts
  • Devices:HTC S710

Nebenbei, für den deutschen Übersetzer...
"Background gradient", in den Einstellungen des Screensavers, heißt nicht "Hintergrund beibehalten", sondern "Hintergrund-Verlauf" oder ähnlich. Gradient ist ein (Farb-)Verlauf. :wub:



hups, allerdings. des ding iss das ich mit manchen funktionen nur kurz rumgespielt hab (z.B. mit dieser) und mein homescreen hintergrund fast genauso aussieht. daher dachte ich das der hintergrund sich net geändert hätt und somit "beibehalten" die bessere übersetzung und ein weng logischer wär.. falscher fehler meinerseits.. ;)

bereits berichtigt, vielen dank :D

.-ombre-.

Edited by ombre33, 04 October 2007 - 09:31 PM.

  • 0

Signature? What signature??


#26
Pr0sper

Pr0sper

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 158 posts
  • Gender:Not Telling
  • Location:Germany
If amarullz is reading here ... or anybody can inform him ... The setting to disable STK for the Start Menu is bull$h!t. We can't change the settings anymore then, so no change of reaching STK anymore then ;)

  • 0

HTC S710



Posted Image


#27
ombre33

ombre33

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 88 posts
  • Devices:HTC S710

If amarullz is reading here ... or anybody can inform him ... The setting to disable STK for the Start Menu is bull$h!t. We can't change the settings anymore then, so no change of reaching STK anymore then ;)



oh, actually you do have a couple of options: you might either pull up the taskbar via hotkey or (in case you didnt set hotkeys for whatever reason) you could go to [\HKEY_CU\Software\e-Natives\SmartToolkit] in your registry and change the "on_homescreen" D-WORD from 0 to 1..

.-ombre-.

Edited by ombre33, 04 October 2007 - 09:49 PM.

  • 0

Signature? What signature??


#28
Pr0sper

Pr0sper

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 158 posts
  • Gender:Not Telling
  • Location:Germany

hups, allerdings. des ding iss das ich mit manchen funktionen nur kurz rumgespielt hab (z.B. mit dieser) und mein homescreen hintergrund fast genauso aussieht. daher dachte ich das der hintergrund sich net geändert hätt und somit "beibehalten" die bessere übersetzung und ein weng logischer wär.. falscher fehler meinerseits.. ;)

bereits berichtigt, vielen dank :D

.-ombre-.

Wo wird grade dabei sind ... scheinst ja hier der Deutsch-Mann zu sein :wub: String 33 "On Homescreen" würde ich nicht mit "Homescreen Anzeigen" übersetzen... Eher irgendwas wie "Homescreen-Einstellungen" ... Dort geht's ja darum, die Darstellungsweise von STK einzustellen.

Ah, nochwas ... In der "Toolbar" oder wie des Dingen heißt ... Das Teil mit Cut/Copy/Paste Funktionen ... Die beiden Strings für die Softkeys (ich glaube da steht Einstellungen und Bearbeiten?) sind viel zu lang ... weiß aber momentan auch keine Alternative ^^

  • 0

HTC S710



Posted Image


#29
Pr0sper

Pr0sper

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 158 posts
  • Gender:Not Telling
  • Location:Germany

oh, actually you do have a couple of options: you might either pull up the taskbar via hotkey or (in case you didnt set hotkeys for whatever reason) you could go to [\HKEY_CU\Software\e-Natives\SmartToolkit] in your registry and change the "on_homescreen" D-WORD from 0 to 1..

.-ombre-.

Perfect. Worked like a charm. I think we need another solution there anyway. "Normal" users might not want to go into the registry.

  • 0

HTC S710



Posted Image


#30
Pr0sper

Pr0sper

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 158 posts
  • Gender:Not Telling
  • Location:Germany
Another thing. If I'm connected with my PC, and I have the screensaver set not to activate if I'm connected... The screensaver activates right after disconnecting. Sounds like a bug/issue :}

I'm somehow seeing more strange things with the screensaver ... It always activates after about 1 second if I'm on the homescreen ... Though I've set it to 120 seconds ... ;)
This just happens right after reboot. If I then activate the STK Start Menu for a few seconds, the "effect" (more an issue) goes away...

Edited by Pr0sper, 04 October 2007 - 10:03 PM.

  • 0

HTC S710



Posted Image


#31
ombre33

ombre33

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 88 posts
  • Devices:HTC S710

Wo wird grade dabei sind ... scheinst ja hier der Deutsch-Mann zu sein ;) String 33 "On Homescreen" würde ich nicht mit "Homescreen Anzeigen" übersetzen... Eher irgendwas wie "Homescreen-Einstellungen" ... Dort geht's ja darum, die Darstellungsweise von STK einzustellen.

Ah, nochwas ... In der "Toolbar" oder wie des Dingen heißt ... Das Teil mit Cut/Copy/Paste Funktionen ... Die beiden Strings für die Softkeys (ich glaube da steht Einstellungen und Bearbeiten?) sind viel zu lang ... weiß aber momentan auch keine Alternative ^^



1) "on homescreen": has already been changed.. (it's been in the lang-file for the RC3 but there wasnt a connected feature yet so i dint quite know what it would relate to.. anywhoo, changed. :wub:)

2) "einstellungen" u "bearbeiten": true. havent seen that one yet cuz i always used this feature in landscape mode so far.. i have no idea what would fit better for potrait tho..

.-ombre-.

Edited by ombre33, 04 October 2007 - 10:01 PM.

  • 0

Signature? What signature??


#32
Pr0sper

Pr0sper

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 158 posts
  • Gender:Not Telling
  • Location:Germany

2) "einstellungen" u "bearbeiten": true. havent seen that one yet cuz i always used this feature in landscape mode so far.. i have no idea what would fit better tho..

Vielleicht Optionen und Aktion ...? Würde vielleicht passen ...

  • 0

HTC S710



Posted Image


#33
ombre33

ombre33

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 88 posts
  • Devices:HTC S710

Vielleicht Optionen und Aktion ...? Würde vielleicht passen ...



"Optionen" und "Aktion" fits absolutely perfectly! changed in prior post.


.-ombre-.

Edited by ombre33, 04 October 2007 - 10:28 PM.

  • 0

Signature? What signature??


#34
ppjanssen

ppjanssen

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Qtek8310
hi amarullz,

not all apps appere in the tast list! (like: contacts, calendar, active sync) can u fix it? (qtek 8310 wm5)

greetz Peter

  • 0

#35
dancer_69

dancer_69

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:ipaq hx2490b, qtek 8500
The web page or smarttoolkit is up and running. For news, updates, suggestions or bug reporting go here:
http://www.smarttoolkit.mobi/

  • 0

#36
papa313

papa313

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
  • Location:Piaseczno
  • Devices:n560, SPV E650
Just a quick note, SmartToolkit has been updated to version 1.00-RC05

  • 0

#37
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,369 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Looking great!

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#38
windz

windz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
Hi guys, just a question, i'm using an ipaq 514 Phone. I'm just wondering if STK is compatible with this phone. Thanks ;)

  • 0

#39
Pr0sper

Pr0sper

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 158 posts
  • Gender:Not Telling
  • Location:Germany

Hi guys, just a question, i'm using an ipaq 514 Phone. I'm just wondering if STK is compatible with this phone. Thanks ;)

I'd say yes. WM6 is supported, as well as non-QVGA displays (176*220). Why not simply try it :(

  • 0

HTC S710



Posted Image


#40
windz

windz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

I'd say yes. WM6 is supported, as well as non-QVGA displays (176*220). Why not simply try it :(


Thanks prosper, its working and it looks really cool!!!! just another question though, i saw in the images that you can cut and paste while writing sms, is this correct? how exactly can you activate this feature? Thanks ;)

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users