Jump to content


Photo

SmartToolkit 1.0.0RC09 Update_13/12/2007

- - - - -

  • Please log in to reply
74 replies to this topic

#41
Pr0sper

Pr0sper

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 158 posts
  • Gender:Not Telling
  • Location:Germany

Thanks prosper, its working and it looks really cool!!!! just another question though, i saw in the images that you can cut and paste while writing sms, is this correct? how exactly can you activate this feature? Thanks ;)

You need to set a shortcut for the Clipboard function. Set shortcuts in Start (STK Start Menu) -> Settings -> Hotkeys. I've set shortcuts on my voice command button (since I don't need that), for both single press and long press.

Edited by Pr0sper, 19 October 2007 - 01:47 AM.

  • 0

HTC S710



Posted Image


#42
DrDice

DrDice

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
How do I uninstall this app?? If I just delete the folder and press the start button, it says that some files are missing ;)

  • 0

#43
caraboy

caraboy

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:htc s710

wow. i already loved the alpha4, but this one is absolutely brilliant!
interesting detail/bug (still good to know that i can use more than 100% of my ram.. ;) ):

Posted Image

also: temp doesnt work yet
I really love this app!

.-ombre-.


ombre33, I am new to windows mobile. Can you tell me where can I get your black theme? I hate the green and blue ones that come with my HTC.

About smarttoolkit, I think it`s a step forward in smartphone navigation. Not only in looks good, but also it is easy to use. Testing it right now on htc s710.

One more thing. All this background app like camera, task, notes, do they drain you battery if they just stay in background? I do not need a lot of memory, my intention is to save battery. So apps that are idleing, like sms, camera, is it better to close them while in background?

With smarttoolkit is so easy to manage tasks. It`s a very good app.

  • 0

#44
xabdullahx

xabdullahx

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
Nice tool ;)
Ive translated to danish.. But i still need to use it a bit more so i can see if the translation is good enough for sharing :(

  • 0

#45
morea

morea

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
Hi,

Does anyone have the SmartToolkit v1.00 RC05 version (newest version?). The www.smarttoolkit.mobi site is down.

Thnx.

Edited by morea, 26 October 2007 - 12:29 PM.

  • 0

#46
markvanhaze

markvanhaze

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
Ive installed the R6 version and when its running, my joystick button (the ok button in the middle) does not work. Is that a bug or am I missing something?
Im using the vox 710 with windows mobile 6 and i have facade running too.

Edited by markvanhaze, 28 October 2007 - 11:18 PM.

  • 0

#47
markvanhaze

markvanhaze

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts

Ive installed the R6 version and when its running, my joystick button (the ok button in the middle) does not work. Is that a bug or am I missing something?
Im using the vox 710 with windows mobile 6 and i have facade running too.


Found the problem. Go to control panel - hotkeys, and delete or modify the first key. 13 is the joystick OK button.

  • 0

#48
dancer_69

dancer_69

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:ipaq hx2490b, qtek 8500
New smarttoolkit 1.0.0 RC07 version release:

The biggest update of SmartToolkit Interface with SmartToolkit RC07.

RC07 Release is User Interface base release, this release is the first SmartToolkit
version which support the full skinning. Read the Skin Development Manual for more
information about how to create your own SmartToolkit Skins.

Release File Packages:
1. SmartToolkit Main Program
2. White Phone (Skins)
3. Lowercase-English for RC07 (Languages)
4. Crystal Clear (Icon Set)
5. Sample Plugin (Plugins)
6. SmartToolkit Manual (Documentations)
7. Changelog (Documentations)
8. Language Development Note (Documentations)
9. Plugins Development Manual (Documentations)
10.Skins Development Manual (Documentations)

How to Install:
Copy file into your phone, and run the SmartToolkit-SP.cab to Install the SmartToolkit RC07.


What's New:
* Add Skins
* Add 12 hours format for tray clock
* Fix the keylock
* Fix the joggr
* Fix default skin coloring for WM2003
* Enchance the Interface.
* Port the popup menu into system menu (explorer)
* Add image alignment in plugins script
* Fix plugins getparam

download here:

http://www.e-natives...._0_0_RC07.html

  • 0

#49
dancer_69

dancer_69

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:ipaq hx2490b, qtek 8500
Another update to RC08 version.

Download from 1st post

Edited by dancer_69, 11 November 2007 - 04:29 PM.

  • 0

#50
SMITTA

SMITTA

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:HTC S710
how can i run this prog on startup?

edit; found ;)

Edited by SMITTA, 21 November 2007 - 11:43 PM.

  • 0

#51
dancer_69

dancer_69

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:ipaq hx2490b, qtek 8500
If you use RC08 version It haves an option In control panel -> general to run at startup, and also have a delay at startup option.

P.S
There is an updated version RC8-0711 that is only the smartoolkit executable.

You can download from here:
http://www.e-natives...7_EXE_Only.html

  • 0

#52
dancer_69

dancer_69

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:ipaq hx2490b, qtek 8500
New version RC09 is out. First post updated :(

  • 0

#53
JJD13

JJD13

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
SmartToolkit 1.0.0RC09


will this work with the HTCs720?

  • 0

#54
mbotez

mbotez

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Location:Dubai
  • Devices:HTC S-620

New version RC09 is out. First post updated :(

Does anybody know what happened with the e-native website?
Any alternative download sites?

  • 0

#55
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,326 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
I think the new site is supposed to be:

www.smarttoolkit.mobi

But that seems to be broken too :(

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#56
dancer_69

dancer_69

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:ipaq hx2490b, qtek 8500
Alternative download links for RC09 Core1:


e-Natives Technology Root Certificate:
http://www.filebox.r...b33fb3199e2d110


RC09 e-Natives Technology Signed
http://www.filebox.r...94db6491263a7b7

RC09 Full (ZIP)
http://www.filebox.r...3189df0cedb477c
or
http://www.4shared.c...-RC09-FULL.html

Edited by dancer_69, 18 December 2007 - 07:22 PM.

  • 0

#57
tcady

tcady

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:shadow
This app keeps frezzing up my phone. Its too bad cause I really like it, except for the main Start menu items dont worka nd I assume that is because I rearragned my Start menu before installing it, and it did not look for the applications ot make a link to them but instead it just sts the default link - I think I see where to chage theat in the registry however since it freezes up so often I am not sure if I am going to keep it on my Shadow. I do have RC09.
Does everyones freeze up occasionally? I have to remove battery to restart.
By the way the new web site is http://e-natives.com/
which is not the same as www.e-natives.com.
You must leave off the www.....

Edited by tcady, 30 December 2007 - 04:03 PM.

  • 0

#58
herbal

herbal

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Devices:Shadow

This app keeps frezzing up my phone. Its too bad cause I really like it, except for the main Start menu items dont worka nd I assume that is because I rearragned my Start menu before installing it, and it did not look for the applications ot make a link to them but instead it just sts the default link - I think I see where to chage theat in the registry however since it freezes up so often I am not sure if I am going to keep it on my Shadow. I do have RC09.
Does everyones freeze up occasionally? I have to remove battery to restart.
By the way the new web site is http://e-natives.com/
which is not the same as www.e-natives.com.
You must leave off the www.....


yes this app freezes my phone alot aswell, i really like it though and hope in the future thats fixed

  • 0

#59
goander

goander

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Location:United States
  • Devices:AT&T 8525
i love this app....but unfortunately, rc09 freezes up my phone a lot as well. for now, i went back to rc07. it doesnt freeze up as bad and i cant live w/o this app. the clipboard is a lifesaver b/c my joystick messed up and i cant use it to go down.

Cant wait till rc09 core 2 is released...maybe the bugs will be out....

  • 0

#60
radioz

radioz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:htc Shadow
Anyone know if the developer is still working on this application?

He seems to have lost his domain name, so the web site is gone (too bad!).

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users