Jump to content


Photo

New! Full 'HTC Live Home' for S710/E650 as on S730.

- - - - -

  • Please log in to reply
142 replies to this topic

#41
dendirk

dendirk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts

Well. As I did not use 'Facade', I removed this plugin definitly. And replaced it by the 'SmartMonitor'.
Then, mine is working very well even with the SD card inside. I did not have any problem with the reboot.

Thanks for the transfer of this beautiful plugin on the HTC Vox.

That said, here is my plugin with 'Smartmonitor' and others integrated.





Here is the file. You will need the 'SmartMonitor' plugin installed first. Just put all the new files in the right directory (same as the original).
The last one is the 'voip' plugin. If you don't use it, just edit the 'home.xml' file with a notepad and remove the 'voip' plugin inside.
Same with the words wich is in french language. If needed, I will send you the home file with the correction.



Thanks.


Looks great but can i have this with the original grey HTC background?

  • 0
”Sir! We are surrounded!” - ”Excellent! We can attack in any direction!”

#42
Moblogtek

Moblogtek

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:HTC S710
Yes, sure, I will send you that later tonight.

Looks great but can i have this with the original grey HTC background?


  • 0

#43
dendirk

dendirk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts

Yes, sure, I will send you that later tonight.

great :(


  • 0
”Sir! We are surrounded!” - ”Excellent! We can attack in any direction!”

#44
Moblogtek

Moblogtek

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:HTC S710
Here is the Grey One

Attached File  Screen001.png   46.92KB   86 downloads

Attached File  Screen002.png   31.43KB   54 downloads

With SmartMonitor plugin in English
Without the VOIP plugin

Attached File  Home_and_Images_files.rar   151.83KB   407 downloads

Just install the Looby theme on the first page
Extract and put these files in the right folder

  • 0

#45
dendirk

dendirk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts

Here is the Grey One

Attached File  Screen001.png   46.92KB   86 downloads

Attached File  Screen002.png   31.43KB   54 downloads

With SmartMonitor plugin in English
Without the VOIP plugin

Attached File  Home_and_Images_files.rar   151.83KB   407 downloads

Just install the Looby theme on the first page
Extract and put these files in the right folder


thanks

  • 0
”Sir! We are surrounded!” - ”Excellent! We can attack in any direction!”

#46
Mancom

Mancom

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
  • Location:Poland
  • Devices:ZTE Blade 2.2
The rebooting problem is a common problem on 1.15 rom version.

To use this homescreen safe on vox it`d be better to use rom version ARA_1.27. This rom is well know to be very stable and no rebooting problem is present.

This homescreen on above rom is working like a charm.

You will find it.... around :(

  • 0
Sammy GT-I8000 >>NXXJG2<<

#47
dendirk

dendirk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts

The rebooting problem is a common problem on 1.15 rom version.

To use this homescreen safe on vox it`d be better to use rom version ARA_1.27. This rom is well know to be very stable and no rebooting problem is present.

This homescreen on above rom is working like a charm.

You will find it.... around :(



where can i find this rom ?

  • 0
”Sir! We are surrounded!” - ”Excellent! We can attack in any direction!”

#48
oas1s

oas1s

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:s710
with this theme Audio Manager play but with no background...just all black...I've tried in some many way...nothing to do...just remove the theme and the plugin...
some fix???

note I've S710 with the official rom...

bye

Edited by oas1s, 23 December 2007 - 04:55 PM.

  • 0

#49
Looby

Looby

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 602 posts
  • Location:United Kingdom
  • Devices:HTC Touch Diamond

with this theme Audio Manager play but with no background...just all black...I've tried in some many way...nothing to do...just remove the theme and the plugin...
some fix???

note I've S710 with the official rom...

bye

Hi oas1s, there is a mention of this earlier in the forum. Delete the version you have (via activesync\Tools\Add and Remove Programs and install the newer version at the beginning of this thread and Audio Manager will be OK. Many thanks..looby. :(

  • 0

#50
Samsonite

Samsonite

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 673 posts
  • Interests:gadgets, motorcycles
  • Devices:QtekS100, E650, Touch Dual

Hi oas1s, there is a mention of this earlier in the forum. Delete the version you have (via activesync\Tools\Add and Remove Programs and install the newer version at the beginning of this thread and Audio Manager will be OK. Many thanks..looby. :(

Looby

all sorted.. thanks... i cant see me coming away from this screen now - luv the big clock and the weather plugin.

A very Merry Christmas to you (and everyone else too!!) :D

  • 0

#51
paulgspence

paulgspence

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:Orange SPV E650
Beautiful, beautiful themes! Thanks for these Looby.

I think I'll be using these themes for a long while too.

I'm using Facade 1.2 and the theme works flawlessly!

Edited by paulgspence, 23 December 2007 - 09:06 PM.

  • 0

#52
dendirk

dendirk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts

Beautiful, beautiful themes! Thanks for these Looby.

I think I'll be using these themes for a long while too.

I'm using Facade 1.2 and the theme works flawlessly!


EDIT I FOUND IT THANKS ANYWAY

@ Moblogtek

hmm i cant get it to work without the facade , can you pls explain step by step how to do this ,

thanks

Edited by dendirk, 25 December 2007 - 09:53 AM.

  • 0
”Sir! We are surrounded!” - ”Excellent! We can attack in any direction!”

#53
Looby

Looby

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 602 posts
  • Location:United Kingdom
  • Devices:HTC Touch Diamond
Hi dendirk, that's exactly why I used Facade and this also enables you to have comm manager/wifi on the homescreen which people like. Facade enables more upcoming appointments too and remains stable in landscape view. I'll have another look but I don't want to compromise the stability of the homescreen and the device. I don't mind people having a little play for themselves but I would prefer they are not uploaded as we can move into all other areas and issues for which I don't want to be held responsible. Many thanks and Happy Christmas to you and all :D :(

  • 0

#54
erwingoris

erwingoris

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Hi all, this is a full 'HTC Live Home' theme I have created for the Vox S710/E650 Smartphone. I have been using it for a week and it functions perfectly including Weather Updates. A blue version will follow shortly. Please follow the installation instructions carefully. Enjoy...looby :(

NB. You will need Facade available from www.sbsh.net This should be installed to the DEVICE memory.

The time selection can be changed 12hr/24hr in regional settings.



hello

nice homescreen
what to do to install this on my HTC S710

I am not a specialist whit this things

Thanks for helping me with this

  • 0

#55
Moblogtek

Moblogtek

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:HTC S710
As you asked me, here it is:

Same Grey wallpaper with SmartMonitor background and HTC logo.

Attached File  GF_looby_refresh.png   82.57KB   56 downloads

1- First, install the Grey Looby Theme correctly (on the first page). If it works well, you shouldn't meet any problem with this new one.
2- Download this package wich include the new grey refresh home.xml files + all the images (include htc logo's one) you need and the smartmonitor plugin.

Attached File  HTC_Live_Home_grey.rar   190.39KB   211 downloads

3- Install the smartmonitor plugin on the memory on your smartphone (not the card)
4- Copy the HTC Live Home(grey)_refresh.home.xml file in \Application Data\Home of your smartphone
5- Copy the 3 images files (*.png + *.jpg) in \Application Data\Home\HTC Live Home(grey) of your smartphone
6- Choose your theme in the settings of your smartphone and that's done !

PS:
Sorry, Looby, to polluate your thread. I didn't know if it was better to post here or create a new one. As it is almost the same theme, I tought it was better to post here. May be I'm wrong. If so, I'm sorry and I will move it. Thanks.

Edited by Moblogtek, 25 December 2007 - 03:14 PM.

  • 0

#56
Barzi

Barzi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
Can you get the weather information via WiFi? I want to get the weather information on the begin of the day, so i can turn my wifi on for 1 minute, and then turn it off. So i can see the weather of that day(I don't have an internet subscription for my phone).

  • 0

#57
Looby

Looby

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 602 posts
  • Location:United Kingdom
  • Devices:HTC Touch Diamond

Can you get the weather information via WiFi? I want to get the weather information on the begin of the day, so i can turn my wifi on for 1 minute, and then turn it off. So i can see the weather of that day(I don't have an internet subscription for my phone).

Yup, no problem :(

  • 0

#58
Looby

Looby

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 602 posts
  • Location:United Kingdom
  • Devices:HTC Touch Diamond

hello

nice homescreen
what to do to install this on my HTC S710

I am not a specialist whit this things

Thanks for helping me with this

Hi, first go to www.sbsh.net and download a copy of Facade for smartphone (A free trial is available) to your PC. With your device connected via activesync to your PC click on the Facade file you have downloaded and it will transfer it to your device, you will be prompted on your device whether you want to install to Storage Card or Device...choose DEVICE..very important! Open the HTC Live Home Zip folder on your PC and click on the Readme File inside to open it (print if necessary) and follow the installation instructions carefully ensuring to copy the two CAB files to DEVICE not storage card. I hope this points you in the right direction...looby :(

  • 0

#59
dendirk

dendirk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts

As you asked me, here it is:

Same Grey wallpaper with SmartMonitor background and HTC logo.

Attached File  GF_looby_refresh.png   82.57KB   56 downloads

1- First, install the Grey Looby Theme correctly (on the first page). If it works well, you shouldn't meet any problem with this new one.
2- Download this package wich include the new grey refresh home.xml files + all the images (include htc logo's one) you need and the smartmonitor plugin.

Attached File  HTC_Live_Home_grey.rar   190.39KB   211 downloads

3- Install the smartmonitor plugin on the memory on your smartphone (not the card)
4- Copy the HTC Live Home(grey)_refresh.home.xml file in \Application Data\Home of your smartphone
5- Copy the 3 images files (*.png + *.jpg) in \Application Data\Home\HTC Live Home(grey) of your smartphone
6- Choose your theme in the settings of your smartphone and that's done !

PS:
Sorry, Looby, to polluate your thread. I didn't know if it was better to post here or create a new one. As it is almost the same theme, I tought it was better to post here. May be I'm wrong. If so, I'm sorry and I will move it. Thanks.


Fantastic , thanks and merry christmas

Just a few questions :

How can i make the fonts bigger for the smartmonitor plugin , they are a little to small for me.

How to center and align (top-bottom - left-right) the text from the smartmonitor plugin

How can i increase the calendar total hight an bigger font and bolt pls .

Thanks

Edited by dendirk, 26 December 2007 - 08:55 AM.

  • 0
”Sir! We are surrounded!” - ”Excellent! We can attack in any direction!”

#60
Moblogtek

Moblogtek

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:HTC S710

Fantastic , thanks and merry christmas

Just a few questions :

How can i make the fonts bigger for the smartmonitor plugin , they are a little to small for me.

How to center and align (top-bottom - left-right) the text from the smartmonitor plugin

How can i increase the calendar total hight an bigger font and bolt pls .

Thanks



Well ! I will try to explain you as simple as possible.

First, you have to back up the file for that you can replace it if you make any mistakes.

Attached File  001.jpg   188.4KB   157 downloads

- Edit the home.xml file with a notepad
- Change all the Values and names in the red "circle or round"
- You have to save the file and test it very often in your smartphone for that you see if it's O.K. or not.

In the file, there is a paragraph for each plugin. You will see the name of the plugin on the first line of the paragraph.
You just have to change some values in each plugin.

PS: For the SmartMonitor plugin, may be you can set all the values for
padding (left, right, top, bottom) .... --> to 0
for that it is more simple for you to see where the X and Y are beginning.

Here is the same for the Calendar plugin

Attached File  002.jpg   124.08KB   118 downloads

If you have more questions, PM me. :(

Good Luck !

Edited by Moblogtek, 26 December 2007 - 11:41 AM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users