Jump to content


Photo

CamerAware BETA aka 'CamerAware <hearts> Navizon'

- - - - -

  • Please log in to reply
730 replies to this topic

#661
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,177 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Anyone else noticing problems with the new Navizon build? Number of APs / Cells found stops increasing?

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#662
bigtruckdriver

bigtruckdriver

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Location:Detroit, MI
  • Devices:Sprint Mogul, Tmo SDA, x51v
Paul,
A friend of mine and I have noticed this in the Navizon software since Navi v3.4.0.5 I believe it was. 3.4.0.4 was the last good one. It seemed like the software locked up. 1/2 the points vanished when they changed from 4 to 5. I started using Cameraware about a month ago on my Mogul. I've been so happy with Cameraware. So I don't use Navi anymore. I hoped you would not update to the new core. Personally I almost feel it's getting the points but not crediting you; the sinic in me. Regardless, there is something wrong.
Rich

no. I'll have to check with my friend on the last good release. That wasn't it.

PS. he said Navi 3.4.0.1 was the last good one.

Edited by bigtruckdriver, 07 April 2008 - 03:01 AM.

  • 0

#663
bigtruckdriver

bigtruckdriver

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Location:Detroit, MI
  • Devices:Sprint Mogul, Tmo SDA, x51v
Trying to install CamerAware3.080404 on a HTC SDA with wm5, 64ram/64rom, CF3.5 and an external btGPS. When run without Navi, CamerAware finds the GPS using autocom and setting to com6, no other port works. When Navi is enabled in autocom, the bt light quickflashed twice(then slow flash), CamerAware says Unable to auto detect, Navi will be disabled, waits a second or 2 then vanishes/closes. When setting to com6, CamerAware just vanishes/closes upon connect attempt.

petec500 on page18, I think had the same problem, so it's not just this version.
Any Ideas?

  • 0

#664
NuShrike

NuShrike

    Enthusiast

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPip
  • 291 posts
  • Gender:Male
  • Devices:T-Mobile HD2/G2, Nexus 7

That shouldn't happen if CA exits cleanly.

Ya, I figured that was the case.

Weird part is right after I start up CameraAware after a soft-reset, the taskbar is actually empty - no icon. It was fine in previous builds. It does clean up cleanly if I just exit though.

  • 0
KaiserSimFix: soft-reset-safe sim contacts hiding
CamerAware Buddy | HTCClassAction.org | KaiserGL SDK | LevelSight | FusionGPSFix
Support what I do and buy me a drink.

#665
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,177 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Oddness, i'll check it out!

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#666
petec500

petec500

    Geek (according to wife!)

  • Members
  • PipPipPip
  • 187 posts
  • Location:Camberley
  • Devices:HTC Touch std

Anyone else noticing problems with the new Navizon build? Number of APs / Cells found stops increasing?

P



Funny you should say that. I updated my Touch to the latest build of CA on Friday, went for a drive on Sunday and when i got home to sync my points, it said "No sync necessary" or words to that effect. I've been keeping a tally of my points on an Excel spreadsheet and sure enough, my points havent increased from yesterday's drive, though i'm sure it had picked up two or three hundred APs and a good few cells.

However, on my Qtek 8310, which i haven't upgraded to the latest build, that was also running during my trip yesterday, i got loads of points added to my total.

I'll watch this with interest.

Edited by petec500, 07 April 2008 - 12:42 PM.

  • 0

#667
NuShrike

NuShrike

    Enthusiast

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPip
  • 291 posts
  • Gender:Male
  • Devices:T-Mobile HD2/G2, Nexus 7

Weird part is right after I start up CameraAware after a soft-reset, the taskbar is actually empty - no icon.

Nevermind. It was interaction with Wisbar trying to hide the Taskbar and hiding the icon instead.

Edited by NuShrike, 09 April 2008 - 10:54 AM.

  • 0
KaiserSimFix: soft-reset-safe sim contacts hiding
CamerAware Buddy | HTCClassAction.org | KaiserGL SDK | LevelSight | FusionGPSFix
Support what I do and buy me a drink.

#668
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,177 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
CamerAware is now available in the first post in 3.080408 release form!

A big thank you to all those who contributed to the testing! :(

Work will start in earnest on huge changes for version 4, while version 3 will live on to be updated with minor fixes and Navizon API changes as required.

The CamerAware pages on the site and documentation will be updated over the coming days, and the CamerAware 3 manual (PDF and online browseable) is also being finished up ready for publication. :D

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#669
Fozza

Fozza

    The Kaiser Chief !

  • Members
  • PipPip
  • 121 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom
  • Devices:C600 & M3100 & HTC Kaiser

CamerAware is now available in the first post in 3.080408 release form!

A big thank you to all those who contributed to the testing! :(

Work will start in earnest on huge changes for version 4, while version 3 will live on to be updated with minor fixes and Navizon API changes as required.

The CamerAware pages on the site and documentation will be updated over the coming days, and the CamerAware 3 manual (PDF and online browseable) is also being finished up ready for publication. :(

P



Well Done You!

:D

So about Camerware 5 .... I have some ideas....

:(

  • 0

#670
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,177 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Bring it on :D

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#671
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,177 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Posted Image

:D

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#672
blewer

blewer

    MoDaCo Plus Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 964 posts
  • Location:Surrey, England
  • Devices:SPV-SPVE200-SPVM600-SPVM700
They keep changing the goal posts - soon it won't be worth bothering :D

  • 0
Earn money on your phone with Navizon 'CLICK BELOW'
http://my.navizon.co...de=5D565A5A575D


Posted Image

#673
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,177 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
I guess they need to sell more copies of pro... it needs a real killer app IMHO!

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#674
Fozza

Fozza

    The Kaiser Chief !

  • Members
  • PipPip
  • 121 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom
  • Devices:C600 & M3100 & HTC Kaiser

I guess they need to sell more copies of pro... it needs a real killer app IMHO!

P



Well I think that suxs after Camerware goes into full release.

I agree that for £7.5 it really ain't worth getting all that excited about.

What you think it's got too popular and they can't afford to keep shelling out
on rewards? Not enough people are actually buying their solution?

Sounds like could be the begining of the end to me

  • 0

#675
blewer

blewer

    MoDaCo Plus Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 964 posts
  • Location:Surrey, England
  • Devices:SPV-SPVE200-SPVM600-SPVM700

Well I think that suxs after Camerware goes into full release.

I agree that for £7.5 it really ain't worth getting all that excited about.

What you think it's got too popular and they can't afford to keep shelling out
on rewards? Not enough people are actually buying their solution?

Sounds like could be the begining of the end to me



Agreed - Site will soon disappear in to thin air. Get your points in now!!!!

  • 0
Earn money on your phone with Navizon 'CLICK BELOW'
http://my.navizon.co...de=5D565A5A575D


Posted Image

#676
dr_nick

dr_nick

    keep on tweaking!

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPip
  • 289 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lee on solent
  • Interests:electronics, home cinema, kite surfing, sailing, diving, travelling, photography, cookery, wine, reading, medicine
  • Devices:Orange HTC Desire
  • Twitter:@dr_nick
i still havent reached the threshold for an award :(

seems only people with multiple referals or doing lots of driving to different areas (usually occupationally) seem to be making any money...

how much have you cashed in now paul?! :D

  • 0

#677
petec500

petec500

    Geek (according to wife!)

  • Members
  • PipPipPip
  • 187 posts
  • Location:Camberley
  • Devices:HTC Touch std

Funny you should say that. I updated my Touch to the latest build of CA on Friday, went for a drive on Sunday and when i got home to sync my points, it said "No sync necessary" or words to that effect. I've been keeping a tally of my points on an Excel spreadsheet and sure enough, my points havent increased from yesterday's drive, though i'm sure it had picked up two or three hundred APs and a good few cells.

However, on my Qtek 8310, which i haven't upgraded to the latest build, that was also running during my trip yesterday, i got loads of points added to my total.

I'll watch this with interest.


I'm still having this problem on my Touch. I've been racking up points all week, but when i come to sync, it just reports "No Sync Needed". I even uninstalled CA3 and downloaded the latest release version and it still says no sync needed. I've checked my Navizon credentials are still there and validated them, so why would this happen?

Please help - i'm just about to go on a long journey.

  • 0

#678
Monolithix

Monolithix

    Hardcore

  • MoDaCo Gold
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,783 posts

Posted Image

:D

P


It would help if the api actually worked with non-HTC devices...

  • 0

I still exist


#679
petec500

petec500

    Geek (according to wife!)

  • Members
  • PipPipPip
  • 187 posts
  • Location:Camberley
  • Devices:HTC Touch std

I'm still having this problem on my Touch. I've been racking up points all week, but when i come to sync, it just reports "No Sync Needed". I even uninstalled CA3 and downloaded the latest release version and it still says no sync needed. I've checked my Navizon credentials are still there and validated them, so why would this happen?

Please help - i'm just about to go on a long journey.


Quick update - i reverted to R5 (3.080311) and it allowed me to sync ok, though i dont think my total points increased. Perhaps when i deleted the previous version prior to re-installing R5, it deleted all my points aswell.

  • 0

#680
WearTheFoxHat

WearTheFoxHat

    I've gone all droid!

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,213 posts
  • Gender:Male
  • Location:Right Here, Right Now!
  • Devices:Galaxy Note II, Moto XOOM 3G
  • Twitter:@TomJJarvis

i still havent reached the threshold for an award :(

seems only people with multiple referals or doing lots of driving to different areas (usually occupationally) seem to be making any money...

how much have you cashed in now paul?! :D



Me neither Nick ... I've got to about 7500 points. To be fair, normally I don't do a huge amount of driving, despite living in an area which is pretty much unmapped. Though being fairly rural doesn't help it at all either!

Now they have lowered the payment, I'm even less inclined to run the application.

I agree with you that multiple referrals or doing lots of driving around the country makes it worthwhile to get some pocket money.

They might end up getting to the point where the application fails to get off the ground. No-one wants to run the application because there is no incentive to. Thus the mapping data is woefully out of date, and end users don't wish to use the application either!

I might persevere to my first payout, and then knock it on the head.

  • 0
Orange regrets to inform you that their network will be going down in 1 hours time for all users apart from yourself. This is because nothing would go down on you, not even a network!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users