Jump to content


Photo

Just picked up a cheap qtek 8500

- - - - -

  • Please log in to reply
108 replies to this topic

#21
rameses

rameses

    Kaiser Chief (not!)

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 416 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leeds UK
  • Devices:Samsung Galaxy S3

They've got 800 of the pink ones... for £10 less!



I think I'd rather spend the extra tenner! :)

  • 0

Goodbye WinMo! Hello Android :o - It's about time I updated this!


#22
unclelimey

unclelimey

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 409 posts
  • Location:bristol uk
  • Interests:Gaming
  • Devices:white iPhone, white htc touch

I had a spare minute so I just called 'em to find out and was told they're selling them at a loss anyway so no discount. It was worth a call though to find out.
I've now just got to stop myself from hitting that 'Add to Basket' button.




thanks dude...

im so pleased with this phone... im thinking of getting another one as a spare....

  • 0

#23
Confucious

Confucious

    Peanut Brain

  • MoDaCo Gold
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,635 posts
  • Gender:Male
  • Location:Surrey, England
  • Devices:iPhone 5
  • Twitter:@Confuciousmobil
Wish you hadn't found this unclelimey. I've just ordered a pink one - I really shouldn't but at this price it's a bargain!

  • 0
He who asks a question looks foolish for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains foolish forever.

#24
unclelimey

unclelimey

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 409 posts
  • Location:bristol uk
  • Interests:Gaming
  • Devices:white iPhone, white htc touch

Wish you hadn't found this unclelimey. I've just ordered a pink one - I really shouldn't but at this price it's a bargain!



Too hard to resist :)

  • 0

#25
jimbouk

jimbouk

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,721 posts
  • Location:London
  • Devices:HTC Diamond
Mine's turned up and no sound from internal earpiece speaker... works with headset and with speakerphone but no sound from internal one - and yes its in normal profile...

  • 0
Touch HD runnign Dutty's latest rom

#26
Easty

Easty

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 22 posts
Sorry to hear that jimbouk... mine arrived this morning and I love it already!

A few issues with WM5torage but nothing to complain about really!

  • 0

#27
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,222 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
i-mate smartflip (arguably more attractive) at £59.95!

http://www.expansys....modaco&i=132854

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#28
Easty

Easty

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 22 posts
Damn!

  • 0

#29
rameses

rameses

    Kaiser Chief (not!)

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 416 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leeds UK
  • Devices:Samsung Galaxy S3

i-mate smartflip (arguably more attractive) at £59.95!

http://www.expansys....modaco&i=132854

P



So it's the same as the QTEK8500 and is in black and a tenner cheaper than the black 8500 ? ? :) :D

This is just getting too hard to resist.

  • 0

Goodbye WinMo! Hello Android :o - It's about time I updated this!


#30
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,222 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
I believe so.

I'm tempted too!

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#31
jimbouk

jimbouk

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,721 posts
  • Location:London
  • Devices:HTC Diamond
No sound with three different sims... So its going back.

Edited by jimbouk, 27 February 2008 - 01:59 PM.

  • 0
Touch HD runnign Dutty's latest rom

#32
unclelimey

unclelimey

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 409 posts
  • Location:bristol uk
  • Interests:Gaming
  • Devices:white iPhone, white htc touch
nice find with the imate version paul..

as for flashing my phone to wm6... the main reason I would do it is for the inclusion of windows live messenger, as pocket msn seems to be a bit unstable.. luckily, earlier today I found a cab file for windows live which I installed on my wm5 qtek 8500... and it worked great.

So if you are thinking of flashing to wm6 just for windows live, message me and I will gladly send on the cab file to you..

  • 0

#33
unclelimey

unclelimey

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 409 posts
  • Location:bristol uk
  • Interests:Gaming
  • Devices:white iPhone, white htc touch

No sound with three different sims... So its going back.


so you can get your money back and buy the imate version instead... tenner saved!!

  • 0

#34
smith2001

smith2001

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 104 posts
I just got my smartflip, £60 what a bargin, just sold my MTeoR which had WM6 on it for £70 so quite happy.

Gonna put WM6 on this as soon as i have the chance at home. very happy. but just want the WM6 feel and functionality

  • 0
HTC Touch Dual

#35
jimbouk

jimbouk

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,721 posts
  • Location:London
  • Devices:HTC Diamond

so you can get your money back and buy the imate version instead... tenner saved!!



Thats exactly whats happening... after a few days of Expansys going a little slow on communications, a very helpful manager has arranged to collect the faulty item, credit my account and order me an imate.

Did you know that they have sold out of the 1400 8500's they had on Tuesday? One customer in Hong Kong had all the remaining stock.

  • 0
Touch HD runnign Dutty's latest rom

#36
unclelimey

unclelimey

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 409 posts
  • Location:bristol uk
  • Interests:Gaming
  • Devices:white iPhone, white htc touch

Thats exactly whats happening... after a few days of Expansys going a little slow on communications, a very helpful manager has arranged to collect the faulty item, credit my account and order me an imate.

Did you know that they have sold out of the 1400 8500's they had on Tuesday? One customer in Hong Kong had all the remaining stock.




look out for them on the 'bay coming soon then !

  • 0

#37
mcwarre

mcwarre

    I've always wanted to explore the Pacific rim

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,329 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lincoln
  • Devices:Samsung: Galaxy S2 & Tab 10.1
Why do I read this forum??? That's two phones in the last 2 weeks purchased :D

  • 0
"Success is not to be measured by the position someone has reached in life, but the obstacles he has overcome while trying to succeed."

Booker T. Washington

#38
Confucious

Confucious

    Peanut Brain

  • MoDaCo Gold
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,635 posts
  • Gender:Male
  • Location:Surrey, England
  • Devices:iPhone 5
  • Twitter:@Confuciousmobil
I know the feeling!
Just upgraded mine to WM6 but am having problems ith my cert for my server - it's installed but says it's not valid - but it's the same one that works fine on my ameo!
So I can't sync :D
Other than that, it's a great phone (and there is nothing wrong with pink!)

  • 0
He who asks a question looks foolish for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains foolish forever.

#39
mcwarre

mcwarre

    I've always wanted to explore the Pacific rim

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,329 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lincoln
  • Devices:Samsung: Galaxy S2 & Tab 10.1

(and there is nothing wrong with pink!)


Methinks you protest too loudly young (wo)man!!! :D :(

Edited by mcwarre, 01 March 2008 - 05:32 PM.

  • 0
"Success is not to be measured by the position someone has reached in life, but the obstacles he has overcome while trying to succeed."

Booker T. Washington

#40
jimbouk

jimbouk

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,721 posts
  • Location:London
  • Devices:HTC Diamond

I know the feeling!
Just upgraded mine to WM6 but am having problems ith my cert for my server - it's installed but says it's not valid - but it's the same one that works fine on my ameo!
So I can't sync :D



I have a feeling you can now...


(And my new Imate Smartflip isnt pink!)

  • 0
Touch HD runnign Dutty's latest rom




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users