Jump to content


Photo

Adding Sound Support to Picodrive 0.30

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
KMBeatz

KMBeatz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:Asus 696
First sorry for my bad English!

My Problem is that the Picodrive 0.52 Version from MAsterall dont start at my PDA Asus A696!

But the Original Version from Daves Picodrive starts fine on my PDA!

Only Problem is the No Sound Support!



So I decided as a NOOB to Add Z80 Sound Support to the Picodrive 0.30 Sources!

First:
I have Installed VC++ 6.0 and Embedded Visual C++ 3 for PDAs!



http://www.finalburn.com/index.html


I Compiled it with this Howto! And i Created a Picodrive.exe for my PDA! Works Fine and Fast!


But i dont know how to ADD Sound Support???


I found Sources of Picodrive for the PSP with Sound!

PicoDrive PSP v1.35
http://www.emuboards...showtopic=29633

Its for the PSP but based on Daves Picodrive 0.30 Sources!


Can somebody help me???


I dont think its Hard to add Sound Support but im Realy a C++ Noob and its hard for me!



PS: I added Cyclone 0.0086 to the Original Picodrive 0.30 :-)

Attached Files


Edited by KMBeatz, 05 July 2008 - 08:54 PM.

  • 0

#2
KMBeatz

KMBeatz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:Asus 696
This is my First Picodrive Version! :-)

I Added the Cyclone 0.0086 Driver

  • 0

#3
KMBeatz

KMBeatz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:Asus 696
Added the newest Cyclone 0.0088 Driver to Picodrive 0.30

Attached Files


Edited by KMBeatz, 06 July 2008 - 02:02 AM.

  • 0

#4
KMBeatz

KMBeatz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:Asus 696
Any Ideas??


:-(

  • 0

#5
KMBeatz

KMBeatz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:Asus 696
:-(

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users